שלום לכולם

YulaShpil

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

התגעגעתם? אני כן, לכן באתי. וגם כי מצאתי טיפונת של זמן פנוי, בין כל הערבים והלילות שאני מעבירה במשרד לאחרונה.. וגם כי ענבל לחצה... האמת שאחרי זמן ארוך של יובש מוסיקלי מבחינתי, שהורטב רק מעט בהופעה אדירה של שלומי שבן במרתף10, החלו בי הרהורי כפירה: אולי השנה אראה את ברוזה במצדה? למה כפירה, אתם שואלים, הרי זה פורום ברוזה? כי אפילו שזו ה-הופעה, אפפעם לא נמשכתי לכל הארגון הגדול הזה (ראו הערה קודמת, והסיקו מכך שאני מעדיפה הופעות קטנות כמו אלו במרתף10) ועוד פחות משכה אותי ההוצאה הגדולה הכרוכה בכך. אז נכנסתי להציץ מה קורה, וראיתי תכונה מרשימה, והרהורי הכפירה שוב צצו ועלו... השנה זה ב-ט"ו באב (למרות שעדיין קשה להאמין שי' יסכים לבוא גם), וזה מופע השקה למופע הקודם, ובכל זאת בזמן הזה יש קצת מרווח נשימה. בקיצור - אני אראה בזמן הקרוב (מאוד, כן ענבל, אני יודעת שזה עוד מעט) מה קורה ולאן נושבת הרוח, ואז אחליט. בינתיים שיהיה קיץ נעים לכולם

glitter8

New member
אהלן אהלן

כיף לראות שחזרת... בכלל, זו תופעה יפה לראות את הפורום מתעורר לחיים בימים שלפני מצדה בכל שנה מחדש... שלחתי לך מסר אישי לגבי עניין ההוצאה ואיך אפשר אולי לצמצם אותה, אכן מרתף 10 אחלה מקום, אלא שלא רואים משם ממש טוב את הזריחה, וגם האויר שם לא משהו יחסית לאויר של ים המלח.. ברוכה השבה

sjarjar

New member
אני בכלל הופעה של דיוויד במרתף

בתור מי שראה כבר הופעה שלו בפני 150 (פלוס מינוס רגל) אנשים ונשות, בישיבה נינוחה, במרחק 20 מטר (בהגזמה כלפי מעלה) מהבמה, עם בירה טובה ביד, אני בהחלט בעד שחזור החוויה.

glitter8

New member
אמבוש משפחתי עשיתם לי פה...../images/Emo6.gif

אהלן אח של... מה קורה?? תיכנס ללוח ההופעות יש לדעתי שתיים כאלה בקרוב, לא מבטיחה כלום לגבי איכות הבירה, אבל המוזיקה תהיה סבבה...

sjarjar

New member
הרהורי כפירה../images/Emo35.gif

שני שירים נתנו לדיוויד ברוזה במופע לזכר מאיר אריאל, אללה ירחמו מאד. 'בצהרי יום' האהוב עלי מאד, ו'מתחת לשמיים'. את שניהם, איך לאמר, הצליחו להרוס. האצבעות הזריזות מידי, המניירות הצפויות מידי, ההופעה שכמעט הופכת להיות פרודיה של עצמה בסגנון גדי יגיל (הפרודיה שעשה על 'ברצלונה' של ג'ו עמר). תנו לי הופעה אחת נקיה, פשוטה, עם דגש על הספרדיים. תנו לי את מצדה הראשון הראשון, לפני שהפך לתעשיה. הבדווי אמר שיתחיל להתקרר.

glitter8

New member
../images/Emo46.gif

רוצה הופעה נקיה? זה לא הזמן ולא המקום. וגם ההופעה היא לזכר, ולא ערב עם דיויד ברוזה, שגם בהופעותיו הרגילות, אגב, הוא תמיד מזכיר את מאיר אריאל. זה ערב עם מליון אמנים, לכל אחד מוקצב זמן, ודיויד בא היישר מ"בחונטוס". שעתיים על הבמה ושעה בדרכים. מתי היית לאחרונה בהופעה במצדה? אני הייתי בארבעת ההופעות האחרונות, (החמישית בדרך) ולמרות שהאחרונה היתה לצורך מסחרי בין השאר, לא חושבת שההופעות האלה שונות במשהו, מלבד האוירה המדהימה והמיוחדת, מהופעות אחרות של דיויד. מילא, היית מלין על מחזור חומרים, אני יכולה להבין, באמת כבר כמה שנים לא יצא חומר חדש, אבל "המניירות הצפויות"? זה דיויד. מה ציפית? שהוא ינפץ גיטרות ויקפוץ על הקהל בסוף ההופעה?

למעלה