שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מחפש בובנאי/ת שיכולים להכין בובות Muppet פשוטות מאוד (כמו בתמונה). אני מתכוון לבובות אריק ובנץ ללא בגדים ואביזרים למיניהם. אני מחפש בובות ממש זולות (עד 150 ש"ח, אך תמיד אפשר להתפשר). תודה רבה לכולם
אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected]

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

כמדומני שהכרנו בעבר לא בטוח בשמך...לב? אתה לא הבחור שהחל לעשות בובת חרדי מבלי שידע איך בונים בובות??? ואם זה אתה אשמח לשמוע איך צלחה המשימה ההיא לשאלתך יש כאן יוצרים רבים ומוכשרים שיכולים לבצע עבודה זו שהיא פשוטה יחסית לידע ולמיקצועיות שלהם לגבי המחירים נראה לי שהם קצת נמוכים גם יחסית לעבודה כזו...אבל אתה אומר שתמיד להתפשר אז אני מתאר לעצמי שמי שרואה את עצמו מתאים מבחינת עבודה וסביבות המחירים יפנה אליך מסר פרטי. שיהיה בהצלחה

שמי דולב, ואף פעם לא ניסתי להכין בובה :)

ראיתי לא מזמן בכיכר דיזינגוף דוכן של מישהי שמכינה בובות, והיו שם בובות בדיוק כמו שאני מחפש, שעלו 90 ש"ח. אני מחפש משהו בסגנון, אם מישהו מעוניין לעזור לי ואפילו לייעץ לי ולתת טיפים אני אשמח מאוד. תודה רבה!

אופס...טעות, קורה לא? ../images/Emo140.gif

מצטער שהפכתי אותך למישהו אחר
אז קודם כל ברוך הבא אלינו
אני יודע על איזה דוכן אתה מדבר, ראיתי אותה מספר בזידינגוף מול הכניסה לבית לסין ומשרד כרטיסים לאן ואכן היו לה בובות בסגנון במחיר הנ"ל. אם תרצה מוכן לעבור שם ולקחת כרטיס ביקור שלה עבורך... אז עדכן אותי אם הסתדרת או שתרצה שבוע טוב

ואני אשמח לעזור

מחר ( יום שלישי ) מתקיים יריד ואז היא בדרך כלל נמצאת אגש וקח פרטים ואשוב אליך עם תשובות! בכייף

הלכתי לחפשה אמש ואין גב' ואין דוכן....

מוזר היא בדרך כלל נמצאת שם ביום שלישי שבו יש יריד בכיכר דיזינגוף עברתי שם פעמיים אתמול, בצהריים ובערב רק הכנר שעומד מול הדוכן שלה היה אמשיך לחפש עבורך!!!!!!!!

shushu34

New member
עולם הבובות של שרון

שלום דולב רק עכשיו סידרתי את המחשב וראיתי את ההודעה קוראים לי שרון ואני זאת שמוכרת את הבובות שראית אני נימצאית בימי שישי בדרך כלל בין רחוב פרישמן לכיכר דיזינגוף תיצור איתי קשר דרך האי מייל ונדבר [email protected] (מי שכתבו לך השם מרינה לא נכון כי ראית אותי)

למעלה