שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן באינטרנט אבל אני חייבת להגיד שהיזדעזעתי לראות סוג של פורום כזה...אני חושבת שאם כבר נולדת יהודי/ה כדאי שתבדקו קודם מה זה אומר יהודי/ה לפני שאתם מחפשים משמעות ושימחה במקומות אחרים... הרי אין דבר כזה "במיקרה" נכון? יש כאלה שקוראים לזה גורל , יש כאלה שקוראים לזה השגחה אבל מה שלא יהיה-אין מיקרה בעולם! ובגלל זה אם כבר נולדת יהודי/ה תבדקו קודם טוב טוב מה זה יהודי/ה בכלל...הצעה אישית , ואתם תופתעו לגלות דברים. מה לנו ולנוצרים בכלל??? אני מצרפת כאן קישור לקטע וידאו לאנשים שאוהבים לחשוב יום טוב
http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=9769

שלום פרח אמונה../images/Emo13.gif

כפי שכתבת אין דבר כזה במקרה, ולא במקרה אני יהודי שכמותי, מבית שומר מסורת, הגיע לאמונה בישוע המשיח, הכל בהשגחת האל ובבחירתו. שום דבר לא במקרה, גם הגעתך לפורום הזה והרצון לכתוב פה את הדברים שכתבת אינם במקרה. השאלה שהודגשת - מה לנו ולנוצרים בכלל? שאלה מצויינת. מה שיש לנו היהודים ולנוצרים(הגוים שמאמינים שישוע הוא המשיח), היא התקווה, שזאב יגור עם כבש, ואריה ירבץ עם גדי. ולמעשה עוד הרבה מאד. אני לא חיפשתי משמעות ושמחה במקומות אחרים, דווקא חיפשתי את המשמעות והשמחה קודם כל אצלנו בבית, ומצאתי אותה אצל ישוע המשיח היהודי, המשיח שלנו. את מוזמנת לקרוא בברית החדשה, את תופתעי לגלות הרבה מאד דברים שלא ידעת. אם נולדת יהודי, כנראה שגם אם אתה תאמין בישוע המשיח, אתה תשאר יהודי, כיוון שמצאת את התקווה של עם ישראל, את תפארת ישראל, את המשיח בכבודו ובעצמו, המשיח שקרא לעמו לחזור בתשובה כי קרבה מלכות השמים, המשיח שריפא בכוח רוח הקודש את כל החולים, שפקח עייני עיוורים, ואזני חרשים, שגרש שדים והקים מתים. המשיח שנכנס לירושלים רכוב על חמור, מהר הזיתים, כהמוני העם מהללים את אלוהיי האבות וקוראים ברוך הבא בשם ה'. המשיח שסבל, הושפל ומת, ושאנחנו כלל לא חשבנו שזה הוא! (ישעייה נ"ג) המשיח שקם לתחייה לאחר שלושה ימים(הושע ו': 2) והמשיח שעלה כפי שאליהו עלה למרומים, וישב לימינו של האב הקדוש היושב במרום, מקום מוצאו. זה המשיח שלנו, התנ"ך מנבא במעל ל-400 מראי מקום, על המשיח שיבוא לגאול את העם מחטאו ולכפר עליהם ועל כל המאמינים בשמו.(דינאל ט': 24) ישוע הוא המשיח שלנו נשמה ואם את באמת אוהבת לחשוב, קראי את הברית החדשה ואז קראי שוב את התנ"ך בלי פירושים. ומי יודע אולי גם את תגלי את המשיח.

זרדוז

New member
אני יהודי לכל דבר

אני יהודי לכל דבר ועניין, יהודי מבטן ומלידה. אני לא רואה את עצמי "נוצרי" ולמעשה סביבת הכנסייה, די מוזרה לי ולא רגילה לי. אם כבר אני חוגג איזה חג, זה חג יהודי. בפסח אני אוכל מצות. כשרות- אני כמעט צמחוני. אני לא צמחוני אבל כמעט צמחוני. אבל לא כ"כ מקפיד בענייני כשרות. כשאני הולך לשבעה- אני אומר קדיש עם כיפה. יחד עם זאת, לעומת רוב היהודים, אני מאמין כי ישוע (המכונה בטעות ישו ), הוא המשיח האמתי שכל אדם בעולם חייב להאמין בו. אני מאמין כי ישוע הוא בן אלוהים, נולד מרוח הקודש, נצלב משום חוסר אמונת היהודים דאז, וקם לתחייה ביום השלישי. אני מאמין ומקווה כי באמצעות האמונה הזו, עברתי מדין המוות אל הזיכוי החיים בעולם הבא. מעל הכל - השיוך שלי מכל היבט אפשרי, הוא לעם ישראל, לארץ ישראל, לשפה, למנהגים וכו'.

למעלה