שלום לכולם

DanitTal

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

הי , אני דנית מאשדוד.. מעריצה מאווווד את 30 [כאן תוסיפו עוד כמה מיליוני סימני קריאה.. ] ! ממש התבאסתי כשבדקתי לפני שבוע את התאריכים החדשים של הTOUR וראיתי שהם לא כללו אותנו בו .. אבל לעומת זאת ממש שמחתי לגלות שטומו עוקב אחרי בטוויטר :) אני בת 13 ובנובמבר יהיה 14 - קצת קטנה וממש ממש מקווה שלא יהיה לכם אכפת (כי אני לא ילדותית) אז ככה שאשמח להיצטרף אליכן למפגשים עם יהיו וחג פסח + יום 30STM שמח ! D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif Welcome ../images/Emo70.gif

אני ספיר:) מבת ים
15.3 וגמאני אוהבת את 30 @$!@%#%^@#^ כמובן:) תהניי פה מלללא:)

BtHeS 94

New member
wellcome :D

אני בטוחה שתהני כאן... כי אם את אוהבת את 30 הגעת למקום הנכון D: אני שרון,בת 15,ביולי אהיה 16,מרמת גן, וגם אוהבת את 30... יהיה ממש מגניב כאן,את תראי, עכשיו עשו כאן דבר אחד ההזויים-יום 30STM XDDDDDDD

orLeto

New member
welcome!

היי....ברוכה הבאה לפורום.... אממ...כולנו התבאסנו אבל מה לעשות? צריך להמשיך ללחוץ עליהם...!! אממ...אני אור..מירושלים...בת 17 עוד חודשיים..:)

TyrAnnyA

New member
ברוכה הבאה!

שמי אנני, בת 26 מתל-אביב. אני מהקרציות של הפורום. אם את לא ילדותית ולא תפציצי את הפורום בסימני קריאה, סמיילים ללא הגבלה ואופוסים על יופיו הקסום של ג'ארד (אלא אם כן ממש קצת) אז אני אפילו אוהב אותך ))) תהני פה!

yaelc95

New member
ברוכה הבאה!!

אני ממש מקווה שתהני ותשתלבי ותבואי למפגש כי אני צריכה תגבור של בנות בערך מהגיל שלי XD ואגב אני יעל ואני בת 14 מירושלים! :)) וגמאני ילידת נובמבר!

אעע תומו עוקב גם אחריי..+ ברוכית הבאית

לא מפתיע שהם לא כללו אותנו בטור אבל לא משנה.. לא נפתח את זה לדיון כרגע.. תודה לאל שכמה מאתינו הספיקו לראות אותם לפני חודש
ואני שני, המנהלת של המקום הזה. תהני לך כאן ואם ין לך מייספייס אז.. המייספייס של האשלון הישראלי- הוא רשמי , אז תצטרפי myspace.com/30stm_israel נשמח לראותך במפגש.!!

BtHeS 94

New member
אם תומו עוקב אחריי אז זה אומר שהוא

עוקב אחרי כל אחד,גם אחרי האנשים הכי לא שפויים שיש XDDD

הוא עוקב אחרי כולם

למרות שנראה לי שהוא הגיע לגבול והוא לא יכול לעקוב יותר אחרי אנשים מלבד אלה שיש לו

XoLilMissLolaoX

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתהני פה מכל רגע!! יש פה אנשים מדהימים!

XoLilMissLolaoX

New member
אווי איזה סתומה אני לא הצגתי את עצמי חחח

אני לי בת 17 מחיפה....! איך רואים שאני על תרופות נגד כאבי ראש אני חצי מסטולה ועוד מעט אחד.....חחחח

למעלה