שלום לכולם....

שלום לכולם....../images/Emo13.gif

קודם כול שנה טובה הגעתי היום לפורומים האלו.. וחיפשתי איזה פורום לרשום משו..שעל הלב... איבדתי אותה את הדבר הכי יקר שהיה לי מעולם איבדתי אותה את הדבר היחיד שהאמנתי בו איבדתי אותה את הדבר היחיד שהחזיק אותי כואב לי אבל אני לא בוכה הנשמה שבורה אבל תמיד נשארת שלמה איבדתי אותה היא היחידה שגרמה לי לראות את החיים בוורוד שגרמה לי לצחוק שיורדות מעניי הדמעות היא תהייה חסרה לי,אני לא מאמינה שאי פעם היא תחזור נשבר לי אבל אני עדיין כאן הלב חצוי אבל עדיין לא נשבר תמיד היא הלכה לפניי ,תמיד עטפה את אוזניי תמיד מכל מקום נתנה לי את הכוח להמשיך אבל אני.איך להגיד?איבדתי אותה! אני לא אלך לחפש אותה בעיה שלה שהיא הלכה. בעיה שלה שהיא בליבי יותר לא השתכנה.. איבדתי אותה ואותי איבדתי את האמון באהבה ואת עצמי.! ואתה..מתוך חלום הופעת ואת ליבי מיד כבשת אפשר היה לראות את זה בענייך אפשר היה לחוש זאת בידיך אבל לך נגמר.ולי עדיין לא.. לך נעלם אבל אצלי זה באותו מקום אני איבדתי את עצמי ואתה נשארת אתה אתה נשארת! אבל אתה עצמך.. אתה אוהב אבל לא מאוהב אתה מחבק אך מרגיש מחויב אתה לא חייב!טוב אני מבינה אותך תמיד כיף להרגיש נאהב תמיד כיף להרגיש מועדף.. אבל מה קורה שזה נעלם? אתה אף פעם לא תרגיש,וזאת אני מבטיחה לך וכמוני יבטיח כל איש.. יש קטעים בחיים שפשוט נכנעים ואני נכנעתי!היום!אני איבדתי לפני 3 שעות את האמונה שלי.. את הנשמה שלי..ואתה..פשוט נשארת אתה..אתה אבל לא עצמך ואני אפילו לא יודעת מי זאת אני עצמי.. להביט בעינך. לדעת מי אתה ומה אתה.. לנשק את שפתיך ולנסות לחוש את אהבתך להתעורר לתוך חלום לדעת שזה לא בדימיון זה לא יהיה יותר!אני יודעת אך לא בטוחה כנראה שזאת הבעיה כנראה שאני עדיין מאמינה אבל לא באהבה..אני מאמינה בצדק אני מאמינה שאתה תחזור!אני מאמינה שאנחנו נהייה ביחד אני מאמינה בגורל..אני לא יודעת עם להאמין לך.. אתה אומר ככה ואז ככה ..אתה משחק ברגשות ואומר שאתה לא מתכוון אבל למה אני מרגישה אחרת..למה אני לא יכולה להרגיש כמוך..אני לא יודעת מה לעשות..אני לא יודעת איך להמשיך לחיות .בחוסר ידע..בחוסר הבנה..בחוסר החלטיות..כל כך הרבה חסרונות וכל כך הרבה יתרונות..את המוח שלי בלי היסוס מבלבלות... אנשים מנסים להבין אותי...מצטערת אבל תשאירו טלפון וכתובת ושאני יבין את עצמי אתם תהייו הראשונים לדעת....זה יקח זמן אני מזהירה... אותה אהבה בטח כבר נעלמה..אצלי היא נשארה,אותי היא שרפה ..מבפנים אפשר כבר לקבור את הגופה...אני לא מאמינה באהבה אני לא מאמינה לך אני לא מאמינה לעולם ,אני לא מאמינה לעצמי...והכול בגלל אהבה מסריחה..שאת הנשמה שלי רצחה!

ה מוזה

New member
האהבות שלנו..הזכרונות שלנו..הלב ..

כמהים לאהבה - כך נולדנו ..מרגע לידתנו זקוקים לה כאוויר לנשימה כמים לפרח ..בלעדיה נקמול בלעדיה לא נהיה שלמים .. כשנוגעת בנו..הנשמה מרחפת לה בין עננים חוגגת עם העולם פריחה של הלב.. וככל שעפנו גבוה יותר.. ברגע שחולפת לה אותה אהבה ..יש נחיתה קשה וכואבת.. כן, אהבה יכולה לגרום לאושר עילאי או לכאב בלתי ניתן לתיאור אהבה יכולה להכאיב להוריד דמעות להרעיד לנו עולמות פנימיים אבל היא לעולם לא תרצח לנו את הנשמה - יקירתי , את כואבת ומתאבלת על מותה של אהבה ..וכמו כל תהליך של אובדן יש פרק זמן שבו מחלימים מלקקים את הפצעים ..מגיעים לידי השלמה.. וממשיכים הלאה .. כי יש אהבה שם בחוץ עבורך אל תכנעי כי המחיר הוא יקר והמחיר זו את. עם הזמן תוכלי להאמין שוב באהבה - תני לעצמך זמן להחלים.. מאחלת לך שנה טובה וברוכה הבאה לפורום המכתב.....

למעלה