שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שמי שרון, אני בת 25 וגם אני חולת לופוס שמעתי על הפורום מחברה טובה שגולשת בתפוז והחלטתי להצטרף אליכם תקבלו אותי?.... אני אספר קצת על עצמי: כשהשתחררתי מהצבא גילו אצלי כל מיני סימנים על העור ולפני כשנה התחילו גם כאבי פרקים ואחרי בדיקות וברורים נקבע שמדובר בלופוס. כיום המחלה יחסית רדומה אך אני עדין מטופלת בקורטיזון 10 מ"ג אשמח להכיר את כולכם שרון.

ל3

New member
הי שרון

וברוכה הבאה לפורום. יש לנו כבר שתי דברים משותפים: הגיל "והמתנה" שלנו - הזאב. אני שמחה שמצאת אותנו והיצטרפת אלינו. את מוזמנת לספר על עצמך ( רק אם את רוצה כמובן) שירי

קאריני21

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי שרון וברוכה הבאה לפורום. מה זאת השאלה "תקבלו אותי"? הרי זה ברור שכן
בפורום הזה כולנו כמו משפחה. תרגישי חופשי. (עוד מעט הדר תהרוג אותי...) חחחח .... תהני
קארין.

gaia20

New member
למה להרוג אותך?

חחחחחח, ממש לא! אכן כולנו כמו משפחה!
ברוכה הבאה לשרון

קאריני21

New member
לא התכוונתי ...

לקטע של "התעוררה" משינה ... שמת לב ששתינו הצעירות פה?? שתינו נהיה שנה הבאה בנות 22 ...?
forever young i wanna be forever young...

gaia20

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הי שרון, ברוכה הבאה לבית משפחת הזאבים
מקווה שתשארי איתנו ואני אשמח אם תספרי קצת על עצמך
את מזמנת לבקר במאמרי הפורום ובקישורי הפורום, בשני אלו תוכלי למצוא מידע נרחב על הלופוס, סיפורים אישיים וכל מיני דברים מעניינים כמו כן, את מוזמנת לרשום את יום הולדתך בלוח הארועים החדש שנפתח
שתהיה לך גלישה מהנה
אנו משתדלים גם להפגש מידי פעם בצאט, את מוזמנת מתי שבא לך להכריז שאת שם ואנחנו כבר נגיע

champ

New member
קחי אותי שרון!!! ../images/Emo36.gif

חחחחח סתם.. סתם... נסחפתי קצת בעקבות הסדרה המפגרת הזאת שהצליחה להשיג רייטינג כל כך גבוה מכלום..
טוב, אמרו לך כבר הכל, אז ברוכה הבאה לפורום!

מותר גם לחדשים לאחל? ../images/Emo4.gif

ברוכה הבאה
דובדבניל (בעצמי עם פז"מ של יומיים-שלושה בפורום....)

תודה על קבלת הפנים../images/Emo24.gif

קפצתי רק להגיד לכם תודה, מאוד נהנתי לקרוא את כולכם, יש לי עוד המון דברים להגיד, אבל כרגע אני חייבת ללכת אז שיהיה לכולם יום נפלא, תודה שוב לכולם, אתם אחלה

למעלה