שלום לכולם

crazy4tc

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אמממ... לא יודעת אם חלקכם שמו לב אבל אני כותבת פה איזה הודעה פעם בשנתיים...
והסיבה שנכנסתי הפעם: השיר מכה אפורה... אני מתה על השיר ובכל זאת כל פעם שאני מגיעה לקטע: "איך אני אמרתי לה, ככה את יפה זה מה שאת צריכה, זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה" זה פשוט... שוביניסטי בטירוף!!! וזה משגע אותי!!!!!!
ורציתי לדעת מה אתם חושבים

jamesT

New member
פאאאק../images/Emo94.gif

וואי זה ממש מעצבן! למה זה שוביניסטי כי הוא אומר לה שהיא צריכה משו???! די כוסאמק כל פעם שמישהו אומר משהו כזה למישהי אז הוא שוביניסט! הוא כתב את זה על מישהי והוא מכיר אותה אז זה אישי ולדעתו היא צריכה את זה וזה לא כי היא בת!

זה לא נכון... ../images/Emo168.gif

תחלס הוא לא אומר את "דעתו" כי הוא אומר "וככה זה יהיה"...

jamesT

New member
אבל ז אחרי ש../images/Emo94.gif

בפעם הראשונה היא אומרת את זה אז זה מה שהיא רוצה

crazy4tc

New member
אם זאת היתה דעתו

הוא היה אומר "לפי דעתי זה מה שאת צריכה... (אולי לא בדיוק בניסוח הזה אבל הבנתם את הכונה) אבל הוא פשוט מכתיב לה איך להתנהג... וכן, זה שוביניסטי אני בטוחה שאתה לא היית רוצה שמישהו יגיד איך להתנהג ומה לעשות בחיים שלך נכון??

crazy4tc

New member
זה בדיוק מה שאני שואלת פה...

למה לעזאזל הכוונה?! כי ניסיתי למצוא לזה פרוש אחר ופשוט לא מצאתי... בכל מקרה הייתי נורא רוצה לדעת מה מוניקה סקס אומרים על זה בעצמם...

השערה../images/Emo108.gif

יכול להיות שחברה של יהלי התחילה להשתנות ולכן יהלי כתב "ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה" יהלי מנסה לעזור לה בזה שהוא מכתיב לה מה לעשות...

amirbilu

New member
ואולי זה לא יהלי, ויהלי כתב על

מישהו שובניסט? מה זה משנה בכלל?

Just Adi

New member
יא אללה... ../images/Emo80.gif

זה שובניסיטי , קורה, לא צריך להגיע ישר לדיעה שיהלי כתב את זה על עצמו וחוץ מזה בנות לא צריכות להפליץ ולעשות גרעפסים בפומבי

למעלה