שלום לכולם.......!

Anna Karenina

New member
שלום לכולם.......! ../images/Emo13.gif

אז ככה...שמי נועה, בסוף החודש אהיה בת 18, וכרגע לפני גיוס. לאחרונה התחלתי לעבוד באספרסו בר בת"א, ואני לא בדיוק מלצרית, אני יותר ברמנית, ומדי פעם אני גם מגישה ומפנה שולחנות, כשיש צורך. אין ספק, העבודה היא קשה ומתישה, אבל זו לא הנקודה. בכל אופן, אני לא יודעת כמה זמן אמשיך להחזיק בעבודה, מכמה סיבות. א. גיוס, כמו שאמרתי...
ב.אבא שלי לחוץ נורא מהעובדה שאני עובדת בת"א, (אני חולונית, במקור), דבר שדורש ממני לנסוע באוטובוסים, ולעבוד במקום שאין בו אבטחה. (מסיבות כאלה ואחרות, אם יהיה צורך אפרט בהמשך). ג. העבודה מתישה, מאוד, ואני לא יודעת כמה זמן אני אוכל להמשיך ככה...
אז זהו, הצגתי את עצמי, (לא כ"כ בקצרה, אהה...?
), אני מקווה שתקבלו אותי לפורום הצנוע והיחסית שומם הזה...
למרות שאני לא יודעת כמה זמן אני אחזיק בעבודה הזו..
יום טוב לכולם!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שאלה - אין מקומות בחולון שיכולים להתאים לך? משתלם באמת לנסוע לתל אביב בשביל לברמן?

Anna Karenina

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

פני בובה, תאמיני לי שאני לא נוסעת לת"א מתוך בחירה אישית שלי...
אבל פשוט אין עבודה בחולון. חיפשתי, ולא מצאתי. חלק טענו ש"אני מתגייסת בקרוב, ולא משתלם להעסיק אותי", לחלק מהמקומות רצו אנשים אחרי צבא... ובינתיים, טוב לי בעבודה הזו, אז..שיהיה... אני עובדת מחר מאחת עשרה בבוקר עד שש...שעות הלחץ!!!!

../images/Emo45.gifכל הכבוד שאת עובדת במה שיש

אני מה זה שונאת את הבכיינים ששום עבודה לא מתאימה להם ואם אין עבודה במקום הישוב שלהם הם מתחילים לחיות על חשבון ההורים או על חשבון המדינה ואל תדאגי,ככל שתצברי נסיון-לא משנה איפה-כך יהיה לך קל יותר להשיג עבודה שמתאימה לתנאים שלך.

Anna Karenina

New member
תודה רבה על התמיכה! ../images/Emo13.gif

מעודד...בהחלט מעודד...
אני משתדלת לא לקרוס מעומס עייפות, נסיעות וכאבי רגליים, ואני יודעת שאתם מבינים הכי טוב מכולם למה אני מתכוונת. משמרת של 7 או 8 שעות, שבהן אסור לשבת רגע, גם אם אין לקוחות! אבל, כאמור...זה מה יש, ועם זה ננצח! ושוב תודה...

שלום ../images/Emo13.gif

גם אני חולונית !! ( איזו הצתרפות מיקרים... ) אני מלצרית בבת ים ( חח בעע..) וכ'ו.. וברוכה הבאה

למעלה