שלום לכולם!!! אני חדשה פה וזה נראה לי פורום נחמד ביותר אז החלטתי להגיד שלום... וחג שמח לכולם!!!
J juky girl New member 14/10/03 #1 שלום לכולם!!! ../images/Emo13.gif אני חדשה פה וזה נראה לי פורום נחמד ביותר אז החלטתי להגיד שלום... וחג שמח לכולם!!!
שלום לכולם!!! ../images/Emo13.gif אני חדשה פה וזה נראה לי פורום נחמד ביותר אז החלטתי להגיד שלום... וחג שמח לכולם!!!
מ משועממת11 New member 14/10/03 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אהבתי ת'חתימה שלך...וקצת פרטים... גיל, שם, אזור מגורים, זרם...משהו...
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אהבתי ת'חתימה שלך...וקצת פרטים... גיל, שם, אזור מגורים, זרם...משהו...
J juky girl New member 14/10/03 #3 קצת פרטים......./images/Emo3.gif בת 18, מאיזור ירושלים, לפני גיוס... חילונית אבל שומרת על המסורת... יש לי חברים דתיים וחילונים וגם אחותי חזרה בתשובה לפני כשנתיים (לעומת אחיי החילונים הגמורים) כך שאני חווה את הנושא הזה מקרוב.... אה ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת את
קצת פרטים......./images/Emo3.gif בת 18, מאיזור ירושלים, לפני גיוס... חילונית אבל שומרת על המסורת... יש לי חברים דתיים וחילונים וגם אחותי חזרה בתשובה לפני כשנתיים (לעומת אחיי החילונים הגמורים) כך שאני חווה את הנושא הזה מקרוב.... אה ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת את