שלום לכולם

שמש27

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

ברכות
לפתיחת הפורום החדש ! שתי שאלות לי אליכם, אנשים יקרים: 1. ראיתי בטלויזיה לפני כמה חודשים איזו הופעה של להקה חסידית, שלקחה את השיר הלועזי Men At Work - Land Down Under וחידשה אותו, כמובן עם מילים עבריות וכשרות למהדרין. זה היה אחלה חידוש! מי אלה? 2. אני מחזיק מזה כמה שנים טובות את האלבום המעולה של יידל "שירו למלך". מאז ניסיתי ל"דגום" פה ושם אלבומים שלו ושל זמרים דומים לו בזמר החסידי (שבו אינני כ"כ מתמצא, יש להודות) ולא מצאתי משהו דומה - קרוב לודאי בגלל שפשוט אינני מכיר מספיק. אני מוזיקאי, ומה שמשך אותי באלבום הזה זה בעיקר הנגינה המופתית של נגני האולפן הטובים בארץ, ההפקה המושקעת עד הפרט האחרון וכמובן גם המילים. (שירים אהובים במיוחד: "אלא אלא" כמובן, "עבדו", "ולירושלים" ו"ממקומך" שפשוט מסכם את כל האלבום בנשימה אחת. מדהים.) האם יש לכם המלצות לאלבומים דומים, של יידל או של אחרים? אשמח לשמוע. תודה רבה !!!

אז כך...

1. אם תוכל להגיד לי את המילים בעברית של השיר שהם שרו זה יעזור לי מאוד 2.אותו יידל הוציא אחרי הדיסק שירו למלך, עוד דיסק ושמו יידל 4 שהוא מושקע עוד יותר מהדיסק שעליו דיברת.

שמש27

New member
תודה, ו...

אני ממש לא זוכר כמעט שום מילה ממה שהם שרו... זה היה די מזמן... אני זוכר שאלה לא היו מילים מאד מאד "דתיות" - זאת אומרת לא לקוחות מהכתובים או משהו, בסה"כ משהו כמו "צריך להתחזק" או "לקום להתעורר", משהו כזה. תודה על ההמלצה, אני כבר פוסע לרחוב מיכאל בחיפה לרכוש לי אחד כזה...

AVA 1999

New member
אם אני לא טועה..

מישהו זרק לי שיידל הוציא דיסק חדש בשם "פתחי לי". אני לא בטוח תברר.

:)

יש אומרים שבמקום כל הבדיחות צריך לדבר ברור ולהוקיע אותו, במעשיו הוא יותר גרוע גם מקרלבך שאותו חב"ד ועוד מקומות החרימו. ואולי אפילו יותר גרוע ממנחם פיליפ שלמרות שחזר בשאלה לפחות הוא לא צבוע. אבל כמובן שזו נבלה וזו טריפה.

djdror

New member
החידוש ל DOWN UNDER ../images/Emo168.gif

עמירן דביר ולהקתו - אשר ברא.

למעלה