שלום לכולם..

SexAngel

New member
שלום לכולם.. ../images/Emo13.gif

אני אפתח ואומר שאני לא לקוי שמיעה או חירש מכל סוג שהוא, אבל אני רוצה להוועץ בחברי הפורום במכשול שיש לי; הכרתי בחורה ממש נחמדה, יפה והכל שיש לה ליקוי שמיעה. היא שומעת צלילים, מקצבים, אבל הרדיוס ממנו היא שומעת מילים הוא מוגבל... הקשר ביננו הוא בעיקר בהודעות. הבעיה שלי היא שאני, כאדם ששומע, בניתי את צורת/דרך-ההקשרות שלי לאנשים דרך הומור וצחוק... מה שאומר שימוש במילים, דיבור חיקויים שונים וכו'... אם מסתכלים על התמונה בכלליותה, אני מרגיש מוגבל!! אני מרגיש שהאמצעי שאני מכיר לא מועיל כעת.... אני רוצה לשאול אתכם על דרכים שונות להתמודד.... איך אפשר לגשת למישהו שסובל מליקוי שמיעה.... כל העולם הזה די חדש לי, ואני מרגיש שאני מגשש באפלה. מקווה שתוכלו לעזור לי:) חג שמח

צלף

New member
דבר איתה לאט, ברור, רגיל, חופשי...

וגם איתה על הבעיה... לפי מה שהבנתי היא שומעת עם מכשירי שמיעה שוטף אז יכול להיות כמה כיוונים שהם הבעיה בשבילך (להשערתי).
אתה משתמש בסלנג יותר מידי, חרשים וכבדי שמיעה לא מכירים סלנג (כולל אני) אנחנו לרוב לומדים את השפה מהספרים וחומר כתוב, אז פשוט אין ברירה אלא לשאול אותה אם היא מבינה את כל מה שאתה מבטא, ולעודד אותה לשאול ולעצור אותך כל פעם שהיא מרגישה שהיא לא מבינה את ההומור..., בסוף תבינו אחד את השני...
אתה אולי מדבר מהר מידי כמו שהשומעים מדברים, ואולי היא מתבישת לעצור אותך, אתם צריכים לברראם זאת הבעיה ואולי להוריד מהירות הדביור עד שתתרגלו.
אני מבין שאין בניכם קשר טלפוני בדיבור ("הודעות" ?) אז אולי אחרי שתשפרו את התקשורת בניכם תגלו שכן אפשר לדבר בטלפון, ואלי היא צריכה קצת יותר אבזרי עזר לדיבור בטלפון (טלפון מיוחד לחרשים וכבדי שמיעה, או דיבורית מיוחדת לכבדי שמיעה לפלאפון שהינו באיכות דיבור טובה), ואולי גם כך אין אפשרות לתקשורת טלפונית, ותצטרכו להשתמש ב- ,SMS פקסים, ומייל...

SexAngel

New member
תודה גדולה!!!....

* כשכתבתי הודעות,התכוונתי להודעות SMS. תודה רבה על התגובה.....

למעלה