שלום לכולם

CheeCha

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

דבר ראשון - מזל טוב על הפורום !
וכמובן, שיש לי בעיה. יש לי אייפוד 15 ג'יגה דור שלישי, ואני עובדת על פיסי רגיל (XP). בכל פעם כשאני מחברת את האייפוד למחשב, הוא מאתחל את המחשב. עד עכשיו, אחרי שהיה מאתחל את המחשב, היה פותח את התוכנה ומוריד שירים. אבל עכשיו, הוא פשוט מתחיל את המחשב מחדש, ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לעדכן את התוכנה, אבל זה לא עוזר ! אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות. אגב, יש לי חיבור firewire. מקווה שתוכלו לעזור

היי , לדעתי הבעיה שלך נובעת מהמערכת

ההפעלה שלך כנראה שיש לה בעיות כי לא הגוני שהיא תעשה ריסט למחשב פתאום נשמע כמו בעיה רק במערכת ההפעלה האיפוד לא עושה ריסטרט למחשב לא במק ולא בפיסי תבדקי עם החיבור יואסבי אם יש לך את המתאם ואם אפשר על מחשב אחר ככה תדעי למקד את הבעיה

CheeCha

New member
אה ..

אין לי חיבור יואסבי, יש לי פיירוייר. וניסיתי גם במחשב אחר, וגם שם זה לא מוריד את השירים. יכול להיות שזאת בעיה עם המכשיר ? או שהבעיה יכולה לנבוע רק ממערכת ההפעלה שלי ?

תנסי הפוך

קודם תפתחי את התוכנה ואז תחבר את האיפוד למחשב ותראי מה קורה ואפשרות נוספת היא הגדרת הסינכרון האוטומטי אחרי שהאיפוד מופיע באיטונז תלחצי על הכפתור הקטן בצורת האיפוד בתחתית החלון של התוכנה (ליד הכפתור של האקולייזר) ותשני את ההגדרות ותעדכני אותנו

CheeCha

New member
ניסיתי ...

הורדתי הכל והתקנתי מחדש. עכשיו אני כן מצליחה להוריד שירים לתוכנה, אבל היא עדיין מתחילה את המחשב מחדש לפני שהיא מורידה לאייפוד שירים. (וזה לא משנה אם אני קודם פותחת את התוכנה, או קודם מחברת את האייפוד). ובנוסף, ניסיתי לשנות את ההגדרות ומשום מה זה לא נתן לי ... כל עוד שזה מוריד את השירים אני במצב טוב, אני חושבת. תודה על העזרה בכל אופן

כדאי לדבר עם ידע על זה

לי זה לא נשמע טבעי השיטה הזו למה אחרים כאן בעלי פיסי לא מספרים שככה הם עובדים? אף פעם לא שמעתי שצריך לעשות איתחול למחשב לפני שהוא מעדכן מוזר מידי לפנות לידע לפרטים נוספים

למעלה