שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

כפי שראיתם, אני ליאור, בן 17 מרחובות. אני יוצא למסע המשלחת לפולין בעוד חודש בערך (12 באוקטובר), ויש לי דילמה לא קטנה, שרציתי לשתף אתכם בה ולבקש את עצתכם: אני מנגן בכינור כבר בסביבות העשר שנים. כידוע לכולכם, ליד כמעט כל אתר בפולין עושים טקס קצר. אינספור אנשים ממש התחננו בפני שאני אביא את הכינור איתי לפולין ואנגן בטקסים. אז מצד אחד, אולי לנגן זה באמת מה שאני אזדקק לו באותם המקומות, ואני יודע שאם אני אנגן זה יוסיף מימד אחר ומיוחד לכל הטקסים. בנוסף, חברת הנסיעות משלמת לי על ביטוח לכינור. אבל מצד שני, זה יהיה חורף. הטמפרטורות הממוצעות באוקטובר בפולין הן 13- 5 מעלות צלסיוס, משמע- קר. אני ממש לא יודע איך הכינור שלי יגיב לטמפרטורות שכאלו, ובנוסף אני לא יודע אם אני אוכל להסחב עם הכינור בכל המקומות שבהם נהיה (אם זה בעיר, או ביער, או בהר וכו'). מה גם שאני מן הסתם אהיה עם מעיל וסוודר וצעיף ועם תיק על הגב, לכן למרות שאת הנרתיק של הכינור אני יכול לשים על הגב, קשה לי לראות את זה קורה. אז זהו, אני מקווה לשמוע את דעתכם, ואני בטוח שעוד נתראה במהלך החודש הקרוב וגם אחריו! ליאור

GAL 1986

New member
ליאור

אני הייתי בפולין לפני כמעט שנה וגם במשלחת שלנו היבאו כלי נגינה שנתנו מימד נוסף לחוויה המדהימה!! תביא!!! זה לא סיפור גדול.. אתה מוריד את זה מתי שאתה יודע שאתה צריך לנגן (וזה לא יוצא כל יום) וביתר הזמן אתה משאיר את זה עם הציוד או באוטובוס.. ככה אצלנו עשו לפחות

shklar1

New member
באוקטובר הטמפרטורות לא כ"כ נמוכות

עונת השיא מבחינה טמפרטורה היא דצמבר-פברואר, שם הטמפרטורות כמעט בקביעות נעות סביב מינוס 5 מעלות במרץ הטמפרטורות עולות קצת לסביבות 0-5 מעלות ובקיץ די חם בפולין אני ממש לא הייתי דואג מהקור בתקופה שאתה נוסע, חולצה ארוכה - מילא ואני בטוח שהכינור יוסיף הרבה לחוויה - זה יעצים את החוויה לכל הסובבים לך, ואני בטוח שזה המקום הכי מיוחד שתנגן בו אי פעם

thunderstorm

New member
לדעתי...

הטמפרטורות בתחילת אוקטובר הן עדיין לא עד כדי ככה נמוכות, ואם תשאיר את הכינור בנרתיק קשיח ואטום (איכותי, ז'תומרת...), לא יקרה לו שומדבר, מקסימום תצטרך לכוון טיפה את המיתרים, יותר מהרגיל. את הכינור אתה יכול להשאיר עם המזוודה במלון, ולקחת רק בימים שבהם יש לך טקס - וגם אז להשאיר באוטובוס עד שיורדים למקום שבו עושים את הטקס. מקסימום, אם יוצא שהטקס הוא למשל בסוף ביקור במחנה שלוקח כמה שעות, אז תיקח את התיק ובנוסף את הכינור, ותסחוב אותו מעל, או שמדי פעם תתן לחברים שלך לסחוב קצת.. יעזרו לך בכיף, אל תדאג. חוצמזה, כינור זה עוד קטן.. גיטרה זה יותר בעייתי

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אהלן ליאור ../images/Emo13.gif

אני מסכימה עם מה שאמרו לך פה.. קח ת'כינור ותשמור עליו
ברוך הבא

אני לא מבין בכינורות כ"כ אבל בעניין

להיסחב.. אין הליכות ארוכות ב. לא כל מקום יש טקס ג. לא כל טקס תהיה חייב להביא אותו... אבל זה כינור לא? זה קטן! זה לא צ'לו! חחחח איזה צחוקים אם זה היה טובה!....

למעלה