שלום לכולם

y a f i t 20

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

שלום ,אני בת 20 השתחררתי לפני כחודש מצה"ל במהלך שירותי הצבאי שירתתי כ-5 חודשים בהתנדבות כי היה לי פרופיל 21 זמני ואחרי מאבקים קשים הצלחתי להעלותו ל-45 בסך הכל נהניתי מאוד מהשרות ואני ממליצה לכל מי שרוצה להתנדב שיעשה זאת כי זה באמת יעזור לו לאופי (לפחות לי זה עזר..) בכל אופן תזכרו ששום דבר לא החלטי ולמרות שזה ישמע נדוש אבל כל מה שתרצו באמת יתגשם אז אם למישהו יש שאלות הוא מוזמן לשאול כי יש לי ניסיון רב בנושא זה.. בהצלחה לכולם!וגיוס קל ונעים!

Dizen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אולי את מתכוונת ל-24 זמני...? כי 21 הוא פרופיל קבוע המקנה פטור... בכל מקרה המון תודה.. תרגישי כמו ב-
"כל מה שתרצו באמת יתגשם" הפך למוטו הקבוע שלנו

TRANSFER

New member
שלום יפית../images/Emo13.gif

קודם כל מזל"ט לרגל שיחרורך. בהצלחה באזרחות. המצב שלי די דומה לשלך. ביום חמישי, תהיה לך וועדה רפואית בה אנסה להעלות את הפרופיל לפרופיל קרבי, כדי להתגייס ליחידה קרבית[אני רוצה שריון]. יש לי שאלה, למה בעצם ניסית להעלות את הפרופיל? במקרה שלי אני מנסה להעלות את הפרופיל כדי להתגייס ליחידה קרבית[שמצריכה פרופיל מינימום 72]. מה הסיבה שאת רצית להעלות את הפרופיל?

y a f i t 20

New member
../images/Emo50.gif

תודה ,קודם כל אני מקווה שיהיה לך שירות מהנה ואני בטוחה שתצליח ותהנה בו. לי היה חשוב להעלות את הפרופיל כי רציתי להיות "חיילת רגילה" ולא מתנדבת ,לא שלא אהבתי את זה פשוט רציתי לעשות טירונות רגילה ושמירות כמו כולם (יותר נכון לסבול כמו כולם)..והאמנתי שאני יכולה לעשות את זה.. מה הפרופיל שלך כרגע? שבת שלום ובהצלחה בוועדה

למעלה