שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo13.gif

היי! אני חיילת, בת 19, גובה 1.70 ושוקלת כ-67 ק"ג. התגייסתי במשקל 62 ומאז גיוסי מיותר לציין שהשמנתי, והדבר לא מוצא חן בעיני בכלל בלשון מעטה. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה של התקפי אכילה (בולמוסים), בעיקר לפני ובעת המחזור. אני מאוד רוצה לרדת במשקל ומאוד קשה לי (צבא, אתם יודעים...). פניתי אליכם על מנת שתעזרו לי לבנות לעצמי תפריט של כ-1,200 קלוריות ליום כדי שאוכל להפחית ממשקלי. תתחשבו בעובדות שארוחת צהריים אין ביכלתי להכין בעצמי כי אני תלויה בחדר האוכל שבבסיס שבו מגישים קטניות: קוסקוס, אורז, פסטות, פתיתים וכו'. והמנה הבשרית כוללת שניצל עוף/צמחוני, בורגרים, קציצות תפו"א, קבבים ועוד. בקשר לכושר, אני מתכוונת לעשות הליכות של 45 דקות כל ערב. אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי ואם יש שאלה שצריכים לדעת לפני כל תגובה אני אשמח לעזור! תודה רבה מראש למגיבים!

שלום

לפי חישוב זריז שלי את במשקל תקין, את עלית במשקל ואני מבינה שזה מפריע לך אך לא נוכל באתר זה "בשלט רחוק" להמליץ על תפריטים לפי בקשת הפונים. פעילות גופנית בטח תעזור בשלב זה אבל על מנת לקבל תפריט מסודר על הכמויות תאלצי לפנות לאיש מקצוע שיעשה הערכה מתאימה ויתייחס לכל מה שצריך בתכנון תפריט עבורך.

למעלה