שלום לכולם

suddenly

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

מאז שחשבתי שאני רוצה גם להיות בעליו של mp3 קראתי בפורום שלכם ובכלל אבל אני רק יותר מבולבל :( - איך אפשר להחליט מה כדאי ? אתם יכולים להסביר לי בכמה מילים מה ההבדל בין פלאש לזכרון פנימי ? זה הבסיס של אחסון השירים ? מה השוני ביניהם ? אתם יכולים להמליץ לי על נגן שיש בו : איכות שמע טובה דיסק און קי נפח סביר - נגיד 1 ג'יגה אפשרות הקלטה טובה בהרצאות . יש עוד פרמטר שאני לא מכיר שחשוב לשים לב אליו כשקונים נגן ? ושאלה אחרונה - מישהו מכם עקב פחות או יותר אחרי המחירים של הנגנים ויכול לומר מתי הם יירדו - האם יש סיכוי שתהיה ירידת מחירים בתקופה הקרובה ? המון תודה אם תוכלו לענות לי

OniOn Of a dOwn

New member
למה אני ער? ../images/Emo122.gif

שונא בגרויות, ובפיזעיקה עוד יותר.
בטח התכוונת לשאול מה ההבדל בין זיכרון פלאש לדיסק קשיח אז בדיסק קשיח הזיכרון הוא כמו במחשב, על דיסק קשיח בנגני פלאש יש שבבי זיכרון או משו כזה. החיסרון של נגני דיסק קשיח זה שהם עדינים יותר. בדיסק קשיח יש הרבה חלקים שלא אוהבים תזוזות, לכן, אם אתה רוצה נגן לרוץ/לעשות ספורט איתו אל תקנה נגן מבוסס על הארד דיסק. נגני פלאש פחות עדינים כי יש להם שבבי זיכרון, השבבים מקובעים ולא עדינים כמו הארד דיסק, לכן הנגנים המבוססים על פלאש יותר מומלצים לספורט, ויש נגני פלאש עם הנפח שאתה צריך. נראה לי שהסברתי את זה טוב
אין לי זמן להראות לך נגנים מומלצים אני ממהר קצת, מישו אחר יעשה את זה. שיהיה לנו אחלה יום

למעלה