שלום לכולם

MiriOrit

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שמי מירי, אני בת 25 שוקלת 87 בגובה 1.56. גילו לי לאחרונה סכרת והתחלתי ללכת לדיאטנית.. וזה קשה. לא בגלל שאני לא יכולה להפסיק לאכול אלא הפוך - אני לא מצליחה לאכול. אני לא מצליחה לאכול יותר מ2 ארוחות ביום.. אחרי כל ארוחה הבטן כואבת בצורה זוועתית ואני כל הזמן הולכת לשירותים. הדיאטנית אמרה לי להוסיף לאט לאט עוד ארוחה... ביום הראשון להוסיף פרוסה לחם קל וביום השני להוסיף פרי וכו'... אבל אני לא מצליחה.. במשך כל השנים הרגלתי את עצמי לא לאכול כי זה פשוט כואב לי אז אני אוכלת רק כשאני ממש רעבה ואין לי את הצורך לנשנש בין ארוחות (כמובן שלפעמים כן..) בנוסף - לפני 5 שנים עשיתי דיאטה חריפה מאוד והורדתי 16 קילו! אבל, נכון ש16 קילו = לבערך 4 מידות בגדים? לא ירדתי אפילו במידת בגדים 1!!! זה נורא דיכא אותי וכמובן שהחזרתי את הכל. לפני חצי שנה איבחנו סוף סוף שיש לי "תיסמונת השחלות הפוליציסטיות" וזה מה שהוביל לגילוי הסכרת. אבל נראה לי שזה גם מה שגרם שהגוף שלי לא ישתנה כשאני מורידה במשקל. עכשיו, למה אני מספרת את כל זה? כי אני מפחדת. אני מפחדת שאני ארד ושוב הגוף לא ישתנה.. אז נראה לי שאני חוסמת את עצמי פסיכולוגית ולא נותנת לעצמי לעשות דיאטה כמו שצריך.. אשמח לעזרה

שלום

דווקא בשל כל מה שאת מתארת חשוב שתמשיכי במעקב אצל הדיאטנית וכן , נכון שזה קשה אך את חייבת מעקב ואת חייבת "ללמוד" לאכול ואת חייבת להוסיף לסדר היום פעילות גופנית על מנת שהסוכר יתאזן, שתרדי במשקל וגם בהיקפים וסבלנות, קשה לשנות הרגלים ופחדים של שנים אל תישברי ובהצלחה.

MiriOrit

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

בקשר להתעמלות - התחלתי ללכת לחדש כושר.. אני מאוד נהנת. אבל בקשר לאוכל - אתמול למשל כל מה שאכלתי היה סנדביץ עם פסטרמה בצהרים ובערב בננה..
באמת שרציתי לאכול יותר אבל פשוט לא יצא..

למעלה