שלום לכולם

קרן_ס

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שהרוב מכירים אותי (שלגיה לדוגמא כן, שלגיה זו אני קרן מהפורום בוואלה), רציתי להגיד לכם שאני קוראת ועוקבת אחרי הפורום בחודש האחרון ואני ממש נהנית לקרא, לפעמים זה אפילו מ ר ג ש לראות שיש עוד אנשים שמוכנים לעזור לאחרים ולתמוך בהם למרות שלמעשה הם לא כ"כ מכירים. אני חושבת שהתמיכה הזו שווה לפחות כמו הניתוח ואולי אפילו יותר. למי שלא יודע, אני חשבתי על ניתוח קיצור קיבה, והשתכנעתי (ע"י שלגיה וגומל, ולהם אני מודה מאוד) באחד המפגשים של הפורום מוואלה שכדאי לנסות עוד כמה דברים לפני שאני נשכבת על שולחן הניתוחים. היום אני בשומרי משקל. אז.. למרות שאני לא "מקוצרת" הייתי שמחה להשתתף בפורום הזה :) בהצלחה לכולם, קרן

רוייקו

New member
שלום קרן וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

עקבתי אחרי מה שרשמת בפורום השני (של וואלה) ושמחתי שלא הלכת בסוף על הניתוח. אני חושב שלניתוח צריכים להגיע לא רק אלה שעומדים בקריטריונים לניתוח, אלא גם אלה שעברו שינוי בתפיסה שלהם את הניתוח, לאחר שניסו את כל השיטות השונות להרזות וניכשלו בהם ולאחר שקצו כל הקיצים. היה לי רושם שאת לא בחנת מספיק דרכים, קודם שעלה לך רעיון הניתוח ועכשיו אני שמח שמשכת את הרעיון ואת מנסה את הכוחות שיש בך, על מנת לרזות לבד. תוך כדי, ככל שיעבור הזמן ועם ההשתתפות שלך פה, תראי שלמנותחים אין חיים יותר קלים ואפילו לעיתים מייאשים עוד יותר. גם מנותחים צריכים משמעת עצמית גבוהה וסבלנות אין קץ, על מנת להצליח במשימה הקשה הזו. המשיכי להיות איתנו לקרוא ולכתוב בכייף רוייקו

מירי,

New member
ברוכה הבאה!!!

שמחה שניסית עוד פתרון לפני שניגשים לניתוח צריך להיות בטוחים שמוצו כל הדרכים - הניתוח למרות מה שזה נשמע אינו הפתרון הקל , והוא צריך להיות כמוצא האחרון ! אני שמחה שאת מסתדרת עם שומרי משקל!

שלגיה**

New member
הי קרן,שמחה לראותך גם כאן

גם בפורום הזה את מוזמנת לכתוב,אחרי הכל גם למנותחים יש את אותה התמודדות אל מול האוכל. איך הולך בשומרי משקל? מקווה שהתפריט מגוון ועשיר בשבילך. שיהיה בהצלחה בהמשך להשתמע,שלגיה

קרן_ס

New member
שלגיה,

דווקא התפריט שלי דיי מגוון שכן אני קובעת מה אני אוכלת, אני רק צריכה "לתמחר" את זה נכון, אז מהפן הזה אני די מרוצה, סה"כ אני יכולה לאכול מהכול - זה רק תלוי בכמויות ובמה שאני אצטרך לצמצם אח"כ. בינתיים אני מחזיקה מעמד, ואפילו די מצפה ליום השקילה (שזה היום...), הסביבה מאוד תומכת ואני שואבת הרבה טיפים מפורומים כמו זה. מה איתך שלגיה? איך אחרי הניתוח? איך ההרגשה פיזית? נפשית? ואיך מצב הירידה? אני יודעת שאת לא רוצה לציין מספרים, אבל את מתחילה להרגיש שאת מרזה? כי אני למרות שירדתי כבר כמה קילו אני לא מרגישה שרזיתי וגם במהלך השבוע אני לא מרגישה רעבה, אני מצפה לפחות להרגיש שהבטן ריקה - וגם זה לא. נשתמע, קרן

שלגיה**

New member
לקרן

פיזית ,נפשית מרגישה נהדר ומאד שלמה עם כל התהליך שאני עוברת. בטח שאני מרגישה שירדתי במשקל והבטן גם כן ירדה (לא למטה אלא בהיקפים...) חוץ מזה התחושה הכי טובה זה כשקמים בבוקר ולא אוכלים ובולסים ערב קודם,הבטן ריקה ומרגישים ממש טוב עם הגוף. הפעילות גופנית מאד תורמת להרגשה ואני מניחה שאם תעשי פעילות גופנית את תרגישי שההיקפים מצטמצמים. אם את לא מרגישה רעבה ואת אוכלת את הכמויות שהוקצבו לך אז אין שום בעיה עם זה. אל תשכחי שאת לא בדיאטה אלא בשינוי דרך האכילה שלך והקניית הרגלים נכונים לטווח ארוך ולא רק לשנה-שנתיים הקרובת. זה לא "עוד דיאטה" אלא באמת דרך חיים לכל החיים ואת זה חשוב להטמיע ולא לשכוח. תמשיכי בדרך שהתחלת ותדווחי לנו על תוצאות. בהצלחה שלגיה

RomiVais

New member
שלום קרן - ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שיש צורך לבקש אישור להשתתף... כולם מתקבלים בברכה כאן
איך הולך בשומרי משקל? כמה זמן את כבר שם? תישארי איתנו ותעדכני אותנו. שיהיה לך יום נפלא, רומי

למעלה