שלום לכולם

d a n 6

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אממ רציתי לדבר על הקונפליקט הישראלי-פלסטיני. אני אומנם לא איזה חבר כנסת או משהו אבל חושב הרבה על הקונפליקט הזה כמו הרבה אנשים בארץ ואת האמת אני חושב שגם בעיה מסובכת כזאת אפשר היה כבר לפתור. אני אתן לכם דוגמא לפיתרון לבעייה בין הישראלים לפלשתינים בארץ:למה בעצם שלא נקנה את סיני מידי המיצרים ושזה יחזור להיות שטח ישראלי ואז בעצם שם יחיו כל הפלשתינים בארץ משל עצמם מבלי שנצרתך לקחת עוד אחראיות עליהם... מספיק שמצאנו את הפתרון ומכאן הם יצתרכו להסתדר לבד. בקשר לזה שהם רוצים את ירושליים אז על זה אין מה לדבר בכלל ככה זה בהסכמי שלום חייבים לעשות וויתורים אז אנחנו משיגים להם אדמה להיות בה שתהיה ארץ שלהם ולכן הם יצתרכו "להסתפק" בזה. עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים על הפיתרון האם הוא טוב בעיניכם? האם הוא לא אפשרי? כל תגובה תתקבל בשמחה

a e q u i t a s

New member
הפסקת אש ארוכת טווח

הסכסוך הישראלי פלסטיני, או ליתר דיוק - ערבי-ישראלי הוא ארוך שנים. הקונפליקט הזה יכול למלא ספריות שלמות, אבל הפתרון בכל מצב לדעתי צריך לעשות על דרך של הפסקת אש ארוכת טווח... זה מתחיל לעבוד בצפון אירלנד, אני מרשה לעצמי להניח שזה גם יעבוד פה. לחתום שלום והכרזה על סיום הסכסכוך זה משהו גרנדיוזי, אוטופי ולא מציאותי. דעתי בענין.

למעלה