שלום לכולם!

דינושקס

New member
שלום לכולם!../images/Emo13.gif

אני חדשה פה בפורום ,שמי דין ואני מנתניה,בשבוע הבא ימלאו לי 15. אני מעריצה את הדורבנים שיחרור הסינגל הראשון שלהם, אוהדת דיסקו מושבעת:). הרבה זמן חיפשתי פורום או אתר של הדורבנים ולא מצאתי, אז כיף לדעת סוף סוף שאתם קיימים
אני אקפוץ לביקורים תוכפים פה :] שיהיה לכולכם יום טוב=]

1Reebok

New member
ובכן, נעים מאוד ../images/Emo13.gif

שאלון קצר, תסכימי? איך הכרת את הדורבנים? יש לך את הדיסק? איזה שיר את אוהבת במיוחד? היית בהופעות שלהם? מתי ואיפה? את ג'ינג'ית?

דינושקס

New member
מסכימה לשאלון../images/Emo13.gif

*האמת זה היה דרך אחי , הוא אמר לי שיש להקה ישראלית חדשה שמנגנת דיסקו . הוא הראה לי את הקליפ שלהם (שוב הדיסקו כאן) וכל השאר הסטוריה XD. *כן , את הדיסק יש לי :] *האמת, אין שיר ספיציפי שאני אוהבת, אני אוהבת את כולם :). *לצערי לא יצא לי להיות בהופעות שלהם,למרות שאני אשמח :]. *חחחח ולא אני לא ג'ינג'ית, יש לי שיער שחור/חום( חלק אומרים לי ככה וחלק ככה XD, אני דבקה בשחור ^^).

1Reebok

New member
עכשיו את דורבנית רשמית!

כולנו פה בשביל לתמוך |מנחם| סתם
ברוכה הבאה (איפה כל שאר חברי הפורום
)

Bassיסט

New member
וואו שנים שלא הייתי פה... דינ'וש...

בתור נתנייתי גאה... (או שלא כל כך) חחחח ברוכה הבאה לפורום... אחחח אני זוכר ימים וורודים פה בפורום... עם המון חברים שדיי השתנו עם הזמן אבל אני שמח לקפוץ לפה מדי פעם ולקרוא עידכונים חיים על חברינו היקרים והמגניבים... בכל אופן אני רון מנתניה גם וברוכה הבאה לפורום!!! אחלה להקה = אחלה פורום! ואלון סחטיין אח שלי על עצם היותך פה...

טוב שבאת!!!

עכשיו זה יעזור לי לקדם את עניין ההופעה ביום שלישי!!!!!!! חחחחחחחחחחחח... אנשים! תגיעו!!!!

crazy monkey

New member
היי גם אני פה! ../images/Emo2.gif

ובדיוק עכשיו פתחתי גלגל"צ ובדיוק שמו את כל מה שרצית ברוכה הבאה דיןסדגש|

למעלה