שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo13.gif

אתמול או שלושום נכנסתי בטעות לפורום הזה. ראיתי שזה על חנונים, הסתכלתי וראיתי כמה תמונות שבהן היה כתוב "גם אני קורבן של בני גורן" "בני גורן הרס לי את הילדות" דברים כאלה בערך. אתם יכולים בבקשה להעלות אותן שוב? אני חייבת לשמור אותן במחשב- זה כזה נכון ויפה וצודק!!! כן כן, אני ממש אבל ממשששששש לא אוהבת את בני גורן

Britush

New member
במה בני גורן אשם?

למדו מתמטיקה בבתי הספר גם לפניו.

noname202

New member
יש לו טעויות בתשובות ../images/Emo7.gif

ובגלל זה קרה לי כבר כמה פעמים שעשיתי את אותו התרגיל 200 פעם וחזרתי לאותה התוצאה, שהייתה נכונה מההתחלה

Britush

New member
אני מניחה

שכמעט בלתי אפשרי לכתוב ספר עם אלפי תרגילים בלי אף טעות.
אבל כן, זה ממש מתסכל.

לא בקשר למתמתיקה

הוא אשם בזה שהספרים שלו משעממים ובכללי בתור אחת שלא אוהבת מתמתיקה אני לא אוהבת את בני גורן. ואתמול בשיעור מתמתיקה המרוה שלי אמרה שהוא בן אדם חמוד ומופלא ובזמן שהיא דיברה עליו היא סתם דפקה לנו עמודים עם תרגילים בלי שהיא לימדה. וכשהסתכלתי בהסבר בספר לא ממש הבנתי. קיצר אני לא אוהבת שלו

Some Might Say

New member
הממ

דווקא ההסברים היו ממש ברורים וקלים כשניסיתי ללמוד מספרים שלו אולי זה תלוי בספר אבל הטעויות באמת מעצבנות.

בני גורן רק עוזר לך

ללמוד מתמטיקה עם תרגילים ותשובות במקום עם לוחות סלע ואבנים חדות. אגב, אני לא יודע אם פורום חנונים הוא המקום הכי טוב לחפש בו תמונות של "אני שונא את בני גורן".

Agent Frog

New member
בני גורן?

יש לי את הטלפון שלו בזיכרון של הנייד. אני רציני! למורה למתמטיקה שלנו היו תמיד סיפורים עלזה שהוא חבר שלו, ויום אחד הוא רצה להוכיח לנו שהם אכן חברים, אז הוא הראה לנו את מספר הטלפון שלו. רשמתי את המספר, ומאז יש לי בנייד את בני גורן!

למעלה