ברוכה הבאה../images/Emo24.gifותשובות../images/Emo58.gif
כתבתי את זה בבוקר ולא הצלחתי לשלוח...מזל שהעתקתי לקובץ טקסט
ג'ארד הגיע לפני כמה חודשים, והתחיל לחזר אחרי "טס" ולאחרונה גם הציע לה נישואים. הוא באמת אוהב אותה אלא אם כן יתגלה משהו בהמשך. אמרו שלג'ייטי (כתב הצהובונים שחשף שאית'ן הוא הבן של סם) יש סודות עליו והוא סוחט אותו ולכן אית'ן האשים אותו שהוא רצח את ג'ייטי. לאחר שגוון וג'ארד תפסו את אית'ן ותרזה במיטה ואית'ן ותרזה טענו שהם לא ידעו איך הם הגיעו לשם אז ג'ארד ביקש מתרזה להגיש נגד אית'ן תלונה על אונס או שהוא מבטל את האירוסים (בינתיים גוון כבר זרקה את אית'ן ושברה את הטבעת נישואים עם פטישLOL) ותרזה לא הסכימה להגיש תלונה אז ג'ארד כמעט עזב את העיר שוב (בפעם המיליון) וכרגיל (בעידודו של צ'אד) החליט עכשיו לחזור ולהילחם שוב על תרזה, שבינתיים החליטה לנסות משהו עם אית'ן...
וויטני וצ'אד לא אחים. עד לפני איזה חצי שנה - שנה נתנו לנו להאמין שצ'אד הוא הבן של איב וג'וליאן ולכן הם אחים (וגם אז הם עוד היו מאוהבים
). אבל בפרקים שצולמו ברומא לפני איזה חצי שנה תרזה מצאה דפים של ג'ייטי (אותו כתב צהובונים שקסי ידוע לשמצה) עם סודות שאליסטייר הסתיר- אחד מהם היה שליטל אית'ן הוא לא הבן של ג'וליאן אלא של אית'ן (והיא עדיין לא סיפרה לאית'ן) והשני על האבהות האמיתית של צ'אד- צ'אד מסתבר הוא בנו של אליסטייר וליז (הכלבה עם האפרו) והסתבר גם שליז לא אחות של איב אלא מאומצת כך שאין שום קשר משפחתי בין צ'אד לוויטני אז ישר הם התלהבו, וויטני הפסיקה להיות נזירה והם החליטו להתחתן. צ'אד המניאק הזה מסתבר בגד בה עוד מלפני החתונה, בהתחלה היא חשבה שזה עם ואלרי וזה הוכח כלא נכון והיו עוד כמה פעמים שהיא חשבה שהוא בוגד וזה הוכח כלא נכון והיא התנצלה שהיא לא סמכה עליו הוא אפילו גם עבר בדיקת פוליגרף. בפרק של ה-1 לפברואר הם חשפו שה"מאהבת" המסתורית של צ'אד היא בעצם מאהב (
) אבל עוד לא הראו פנים רק גוף של גבר קצת מלא (טיסי???
). אני תמיד חשבתי שהוא רוצה את ג'ארד
סאם גילה את זה לאחר שקיי התוודתה לפוקס על זה ששיתפה פעולה עם אייבי בעניין גרייס-דייויד כדי לראות אם הוא עדיין יאהב אותה גם אחרי שגילה את הצד הרע שלה. לאחר מכן היא סיפרה גם למיגל ואחרי זה גם סם גילה וגם ג'סיקה (שהאשימה את קיי שבגללה היא זונה
) ואז סם סיפר את זה לגרייס בטלפון. שלכאורה מתה מההתפוצצות של האוטובוס אבל אני מאמינה שהיא לא מתה...
פנסי והבן של סאם- נח (זה בלי ו'!!!)- נח היה שותף ברומא לאיזה מזימה והייתה אישה בשם מאיה (אני לא בטוחה אם זכרתי את שמה נכון) שנסחטה ע"י אישה אחרת שעבדה עם ספייק וכחלק מהמזימה הוא היה צריך להעמיד פנים שיש לו רומן עם המאיה הזאת, איימו עליו שאם הוא לא יעשה כך פנסי תמות... פנסי ראתה אותו עם המאיה הזאת וכעסה על זה שהוא בגד בה והיא זרקה אותו. למרות שמאיה מתה (נפלה מאיזה מרפסת חח) פנסי עדיין לא הסכימה לקבל את נח בחזרה, וכרגע לא מראים שום כוונה להחזיר אותם- פנסי התאהבה בלואיס ולנח מתחיל רומן עם פלומה (הבת הצעירה במשפחת לופז פיצ'גרלד למקרה שלא ידעת/זכרת).
מרטי לצערי נכון לעכשיו מת בתאונת רכבת יחד עם אליסטייר ובת' כאשר הם ניסו להימלט מלואיס. זה עונה לך גם על השאלה האחרונה- נכון לעכשיו אליסטייר (וגם מרטי ובת') באמת מת סופית (הם היו חייבים לפטר חלק מהשחקנים כי היה קיצוץ בתקציב) אבל אני אומרת נכון לעכשיו כי בתשוקות זה לא נדיר שאנשים כל הזמן מתים וחוזרים לחיים.
שרידן-לואיס-פנסי- פנסי בהתחלה התנדבה לעזור ללואיס למצוא את מרטי בשביל דודתה שרידן אבל איכשהו הם התאהבו והתחילו לשחזר את סיפור שואיס עליהם- פנסי הצטרפה ליחידת הכשרה לצעירים של משטרת הרמוני ולואיס כמובן היה המדריך
לאחר מספר סטרפטיזים, אסונות והצלות הם ממש התאהבו. שרידן שכרגע בכלל נשואה לכריס והיא וויתרה על לואיס בעצמה לאחר שבגלל החוסר אמון שלו בו מרטי מת- פתאום החליטה שהיא תעשה הכל כדי להפריד בין לואיס ופנסי אפילו היה לה מחשבות להפריד את פנסי מהמכונות הנשמה, היא נהייתה ממש פסיכופטית והיה לה רצח בעיניים כל פעם שמישהו הזכיר את לואיס ופנסי. כרגע לפנסי יש טראומה מאונס שחוותה ויש תוקף שממשיך כל הזמן לתקוף אותה ולהסתתר ועוד לא יודעים מיהו (הפלילו את לואיס בזה כרגע והוא בעצמו לא יודע אם זה הוא או לא- טמטום) ועד לפני איזה שבועיים שרידן כל הזמן שיכנעה את לואיס שפנסי דמיינה את זה. בפרקים האחרונים שהיו כמו שראית שרידן פתאום התחילה להאשים את פנסי שהיא אנסה את לואיס ואז האשימה אותו באונס (כן תאוריה מגוכחת) ואפילו התחילה לחשוב לעצמה שהאשמת לואיס באונס תפריד בין לואיס ופנסי לתמיד. טוב בקיצור שרידן פסייכו לגמרי
פילאר-מרטין-רייצ'ל- לא ממש נסגר עם זה הרבה פשוט החליטו שזה לא מעניין מספיק אז פיטרו גם את השחקן של מרטין (שהיה אגב בheroes בפרק השני) וגם את השחקנית של רייצ'ל וגם קת'רין נעלמה והם כזה סתם נעלמו לא זכור לי הסבר מדוייק לאיך זה נסגר (דורין תתקני אותי אם אני טועה). את פילאר עדיין מראים אבל בהקשרים אחרים- בעיקר על תקן "אמא של...."
על אליסטייר כבר עניתי בסעיף עם מרטי אז משהו מעניין: אני מאוד אהבתי את ג'ייטי כתב הצהובונים שהיה לו רומן עם רבקה והסתיר הרבה סודות של אנשים בהרמוני ותרזה כל הזמן שיחדה אותו שהוא יספר לאית'ן שגוון ורבקה הן אלה ששלחו את המידע לצהובונים על האבהות של אית'ן וגוון ורבקה שיחדו אותו שהוא לא יספר שזה הן ושיחשוף את סודה של תרזה (שאית'ן הוא אבא של ליטל אית'ן) ובסוף הוא בא לספר מי שלח את המידע לצהובונים וגוון ורבקה שיקשקו אבל הוא אמר להן שזו הייתה פיליס (המשרתת של הקריינס שנרצחה קצת לפני זה). בקיצור התנהל אחריו מרדף וזה היה קורע כל יום תרזה או גוון או רבקה הרביצו לו חחחחחחחחחחחח ורבקה ניהלה איתו רומן ובדרך ניסתה לגלות את הסודות של כל האנשים אותם סחט. בפעם האחרונה שהוא הופיע הוא התחפש לאישה כדי שלא יזהו אותו וניסה להעביר מעטפה עם הרבה סודות דרך כתב אחר בחתונה של צ'אד וויטני וזה נגמר בזה שהמעטפה הייתה ריקה וכשוויטני ניסתה לחתוך את העוגת חתונה פתאום הגופה של ג'ייטי נפלה ממנה. חח באותו רגע התפוצצתי מצחוק אבל אחר כך היה לי עצוב שהוא מת כי נהיה משעמם בלעדיו. אה וטאבי נעלמת רוב הזמן ומופיעה פעם באיזה 1000 פרקים. בפרק של חג המולד באו נורמה ועדנה וואלס והעמידו בהתחלה פנים שהן רוצות להשלים ולהיות חברות שלה ולא לרצוח אותה ובסוף הן באמת ניסו לרצוח אותה ונורמה רדפה אחרי טאבי עם הגרזן כמסורת של כל חג מולד ולמזלה של טאבי הפעם הייתה אנדורה שע"י הכוחות שלה העלימה את נורמה ועדנה לחור באדמה
מקווה שעזרתי... לקח לי איזה שלושת רבעי שעה לכתוב את זה