שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

אני שמח וגאה לבשר לכולם שפיתחתי שיטה שנקראת "אומנות היכולת". שיטה זו הינה פשוטה מאוד - והיא מאפשרת לנו להפיק יותר כיף ויותר תוצאות מרוב הדברים שאנחנו עושים, מקטן ועד גדול. בין היתר, היא גם מסייעת לנו "להתנקות"... אני מתכוון בעוד מספר שבועות להעביר שיעור מרוכז (וראשון!) בשיטה זו, במהלכו ניתן יהיה לרכוש את יסודותיה. מיד בתום השיעור הבודד הזה יהיה אפשר להתחיל להשתמש בה (ברמה מסויימת, כמובן). איזה כיף, אה?
אם המקום מתאים לכך (אביגיל?), אני אשמח לענות לשאלות ו/או למסור פרטים נוספים. אביגיל, אם הודעה זו חורגת מהתחום הרצוי בפורום, את מוזמנת למחוק את ההודעה הזאת מיד - ללא כל הסברים.
אני מניח שאין כל בעיה, אבל אם טעיתי - אני מתנצל...

שחר יקר- כל דבר שיכול לעזור ולעשות

טוב הרי שאתה והוא מבורכים שיהיה בהצלחה וכל הכבוד לך על הנפלאות אביגיל

תודה על החמימות ועל האהבה ../images/Emo24.gif

וכפי שאמרתי, אשמח להשיב על שאלות בקשר ל"אומנות היכולת".
אז קדימה, חברים, אל תתביישו לשאול...

או-קיי, בשמחה! ../images/Emo6.gif

בעצם מדובר בשילוב או בקיבוץ של 10 טכניקות פשוטות ורבות עוצמה כאחד. כל 10 הטכניקות הינן אוניברסליות, כלומר ניתנות לגילוי עצמי באמצעות חקירת האפשרויות האישיות. ואלו שמותיהן: 1. החזרת כוחות (טיהור) 2. מיקוד (עבודה עם תשומת הלב) 3. נשימת אנרגיה (עבודה על הקשר בינינו לבין כל דבר אחר) 4. שינוי קטן (ניצול מרווח החופש) 5. שינוי המציאות (שימוש במרווח הבחירה המיידי שלנו לעיצוב המציאות המיידי) 6. חשיבה עוזרת (יצירת הרמוניה בינינו לבין עצמנו. זה כולל, כמובן, את כל החלקים שלנו. לדוגמא, הרמוניה בין הגוף הפיסי לבין הרצון שלנו...) 7. זיהוי השופט (זיהוי העצמי) 8. כניסה להווה (עבודה עם העבר ועם העתיד) 9. התמרת פחד באהבה (עבודה עם הפחדים הנפלאים שלנו...) 10. לקיחת אחריות (עבודה עם החיים שלנו) זה כמובן על קצה המזלג... על רגל אחת... ואשמח לענות על כל שאלה ולפתח כל דיון... באהבה אני

למעלה