שלום לכולם
. בקשת המלצה

• פותח הנושא L L B
  • פורסם בתאריך

L L B

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif. בקשת המלצה ../images/Emo26.gif

שלום לכם. בשבועות האחרונים אני מתכתבת באריכות באייסיקיו עם בחור חמוד ומקסים בן 18 שסובל כנראה מחרדה חברתית (הוא שיתף אותי בחשד שלו ותיאר לי כלמיני סיטואציות בחיי היומיום). הוא השתכנע להתחיל טיפול פסיכולוגי רק שהוא לא ממש יודע איך ואצל מי לעשות זאת. אני יודעת שיש פסיכולוגים שמומחים בטיפול בחרדות, אבל הוא לא גר בעירי ומה גם שאני אינני סובלת (ברוך ה') מחרדה חברתית, כך שאין ביכולתי לתת לו המלצות אישיות
.. האם אוכל לקבל בשבילו המלצה למטפל טוב באיזור הקריות? תודה לכם ורק טוב

L L B

New member
עוד משו ../images/Emo26.gif

פירסמתי הודעה דומה לפני שבוע בערך בפורום המקביל ולא זכיתי למענה. זו הסיבה שפניתי גם אליכם
.

טיפול בחרדה

בדרך-כלל הטיפול היעיל לחרדה הוא טיפול קוגניטיבי-התנהגותי. יש פסיכולוגים שמתמחים בזה. באתר של האגודה הישראלים לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי יש רשימה של מטפלים שעובדים בשיטה לפי אזורים בארץ. האתר: www.itacbt.co.il בצד ימין כתוב "טלפון אי"טה", לוחצים על זה ונפתחת רשימה של מטפלים מכל הארץ. מקווה שזה יעזור. בכל מקרה, אני חושבת שזה מצוין שהוא החליט לפנות לטיפול כי זה יכול מאוד לעזור. ונורא נורא יפה לראות כמה אכפת לך וכמה את רוצה לעזור. אני חושבת שזה מאוד משמעותי למישהו במצוקה להרגיש שיש מי שאכפת לו...

L L B

New member
אני מודה לך טלי ../images/Emo9.gif

שלחתי לו קישור באייסיקיו. אחכה שהוא יתחבר ונראה מה הוא יגיד... אנסה לעזור לו ככל האפשר כי הוא באמת נשמע בחור מיוחד שסובל מכל עניין החרדות...
. ולמה שלא ארצה לעזור?
זה נראה לי מאוד אנושי להושיט יד לאחרים. הרי הגלגל גם מתהפך, ובבוא היום יכול להיות שאנחנו נמצא את עצמנו במתרס השני... ואז מה יהיה? לא ככה
לילה מקסים ושוב מודה לך על תגובתך

היי

מאוד מסכימה איתך. זה באמת מאוד אנושי להושיט יד לאחרים, ולרצות שיושיטו לנו יד כשאנחנו צריכים. המון בהצלחה

lonely3

New member
את מקסימה ../images/Emo9.gif

באמת. זה אומנם אנושי ואת באמת צודקת שצריך להושיט יד לאחרים אבל אין הרבה אנשים שבאמת עושים את זה. לפחות לא שאני מכירה. ולחיות עם החרדה הזאת זה נורא..ממש לא נותן לך לחיות.ככה שזה מאד חשוב שיהיה איתך מישהו בזמן הזה אז אני שמחה שיש לו מישהי כמוך את מתוקה כל הכבוד

L L B

New member
תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

אני לא מקסימה, אני סתם מסמיקה
. ובכל זאת - אני חושבת שדווקא בגלל כל מה שעברתי בחיי אני יודעת מהי חשובית הנתינה. לילה טוב ושקט שיהיה (ומזל טוב לי
)

למעלה