שלום לכולם.
צריכה עצה

שלום לכולם. ../images/Emo140.gif צריכה עצה

אני בת 23, זמרת מאיזור ירושלים, ומעולם לא למדתי מוסיקה. אני שרה (ברמה מאד גבוהה אם מותר לי לומר) מנגנת על אורגן, פסנתר וקצת גיטרה, מלחינה ומעבדת שירים והכל משמיעה ולמידה עצמית בלבד... אחרי שנתיים שאני מנסה להכנס לתחום, הבנתי שזה לא ילך בלי ללמוד ולהתמקצע, והתחלתי לחפש מסגרת לימודית... רק שמסתבר שיש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא יודעת מה יתאים לי... אם מישהו מכם למד בבתי ספר למוסיקה, אני אשמח לשמוע כל פרט שיכול לעזור לי לבחור. חשוב לי לומר שאני לא מחפשת לימודי תואר, אלא משהו קצר יחסית (עד שנה) שיוסיף לי ידע תיאורטי, וייתן לי כלים נוספים, וכמובן תעודה שתפתח לי אולי יותר דלתות בעתיד... אשמח לכמה שיותר המלצות ושיהיה לכולם חג שמח נטלי.

nloval

New member
רימון

כל מילה נוספת מיותרת, זה גם יעזור לך להכיר את התעשייה.

עד כדי כך? ../images/Emo13.gif

האמת היא ששמעתי דברים לא ממש טובים על רימון, למשל שמצפים ממך שם ליצור עפ"י פורמט מסויים ולא מטפחים את הכישרון האישי של כל אחד... אני אשמח לשמוע ממישהו שלמד שם....

nloval

New member
תראי,

לא למדתי ברימון ואני גם לא זמרת אבל לפי דכרוני אמרת שאת מעדיפה לוותר על מסלול לתואר, שאת רוצה רק שנה אחת ובנוסף שאת כבר שנתיים מנסה להיכנס לברנז'ה ולא מצליחה. רוב האמנים המפורסמים למדו ברימון לפחות שנה אחת. אם לא שם, תנסי בבתי ספר לתיאטרון.

../images/Emo121.gifמוסררה

בירושלים, בצפר למוזיקה מזרחית. אני בטוח שיוכלו ללמד אותך שם חוץ ממקאמים גם תאוריה של המוזיקה המערבית אם תרצי.

IDAN GO

New member
שלום

קוראים לי עידן ואני לומד בביה"ס שנקרא מיוזיק בת"א ולפי מה שאת מספרת זה המקום בשבילך אני אשמח לספר לך כל מה שתרצי לדעת אבל קודם תחפשי באינטרנט אם הקונספט של הבה"ס מתאים לך כמוך לומדים איתי לפחות 5 תלמידים שכותבים יוצרים ומפיקים בלי ללמוד עד עכשיו ואני חייב להגיד שאני מסכים עד שלא תעשי את הצעד הזה האחרון זה תמיד ישאר עוד תחביב שבת שלום עידן

fireballgames

New member
בתור תלמיד רימון...

אני יכול לספר לך שזה מקום שיש לו פוטנציאל להקנות המון ידע. מצד שני , הרבה (אפילו הרוב) באים לרימון עם "התנגדות" ללימודים. אף אחד לא יכול ללמד אותך מוסיקה. יכולים ללמד אותך כלים אנאליטים להתמודד עם מוסיקה שאת אוהבת. משם העבודה שלך :) רוב המוסיקאים שבאים ממוסיקה קלה , קשה להם להתחבר לקונספט של עבודה מחשבתית ולא רגשית במוסיקה.. בתור בנאדם שעובד עם המון זמרות (מעבד , מלווה וכו) אני יכול להגיד לך שבורות מוסיקלית אצל זמרת זה מתסכל.... בקשר למשפט "חשוב לי לומר שאני לא מחפשת לימודי תואר, אלא משהו קצר יחסית (עד שנה) שיוסיף לי ידע תיאורטי, וייתן לי כלים נוספים, וכמובן תעודה שתפתח לי אולי יותר דלתות בעתיד...". לפעמים הדרך הקצרה היא הארוכה ביותר :) אני לא חושב שכדאי לך להנעל על תקופת לימודים מוגבלת. אם נורא חשוב לך לעשות מוסיקה בנוסף ללימודים מלאים (שזה מאוד דורשני) קחי מסלול חלקי. תזכרי שאין גבול לידע שאת יכולה לרכוש. מקווה שעזרתי שלך יונתן

למעלה