שלום לכולם
(שאלה)

שלום לכולם ../images/Emo140.gif (שאלה)

השאלה שלי אולי מתאימה לפורום אחר <אתם יכולים להמליץ/להפנות> ובכל זאת, אני מחזיר אתכם חזרה אחורה בזמן ושואל, במערכות יחסים של הגיליים המתבגרים, עשיתם לפעמים כביכול טעויות שלא תעשו עכשיו ושאתם מתחרטים עליהם <מניח שכולם>. מה למדתם מאותם קשרים ראשונים וטריים? ואיך ישמתם זאת לעתיד ? תודה לכל עונה ממני טלי טלטלי

Vdrums

New member
אחמ|שיעול| אני בן ../images/Emo13.gif

האמת שזה לא משהו שבגללו הסתיימה לי מערכת יחסים אלא משהו שלמדתי תוך כדי. העניין הוא לא להיות דבק וזה תקף לשני הצדדים. עם כל הכבוד לאהבה, יש לכל צד חברים ותחביבים וחיים נוספים מעבר לבן/ת זוג האהובים. ולא חייבים להיפגש כל יום ולא כל יומיים ולתת לצד השני להיות עם חברים שלו. בשביל זה מתישהו עוברים לגור ביחד. אבל ככה לא צריך להגזים. להתגעגע זה בריא, זה גורם לחשוב על היחסים, ושנפגשים אחרי יומיים זה יותר כיף והרבה יותר מרגש.

האמת היא

שישר אחרי החבר הראשון הרציני שלי [גיל 16-17] כתבתי לו מכתב תודה על כל הדברים שלמדתי ממנו. והאמת היא שיש לי עדיין את המכתב ולא למדתי דברים טובים מהקשרים שלי. באותם רגעים שאחרי, למדתי איך לתת לאנשים להינות מהספק, למדתי לא לסמוך על אף אחד, למדתי לו לתת מעצמך יותר מידי, לימדו אותי איך לאהוב טיפ טיפה פחות מיותר מידי, כל מיני דברים זהירים מידי שלא צריכים לבוא באהבה. אחד הדברים החשובים ודווקא הכן טובים שלמדתי, זה לאבד לפעמים שליטה. לא להיות פריקית של שליטה.

למעלה