שלום לכולם
תמיד אני קוראת

אורא

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif תמיד אני קוראת

הודעות שלכם ועד עכשיו אני חשבתי שאני אחכה עד למעבר לדירה חדשה וגדולה ואז אתחיל לעצב מהתחלה. התחתני לפני 6 ימים ואנחנו גרים בדירת 3 חדרים לא גדולים בתל אביב כבר שנה וחצי, וכל הזמן דיברנו על זה שאחרי החתונה נעבור למקום יותר טוב ולבית יותר גדול. בסופו של דבר אתמול בערב הוחלט לחכות עוד 3 שנים בערך עד המעבר כדי לסיים 5 שנים תמימות מהמשכנתא (15 שנה סה"כ). ולכן אני מאוד רוצה לשנות את מראה הבית והעיצוב שלו על מנת שהשלוש שנים יעברו לי יותר בכיף כי אני ממש לא מתה עליו. אשמח לעזרה ועצות מה עושים ומאיפה מתחילים לחדש ולעצב את כל הבית תודה ויום טוב לכולם אור

pizy

New member
כמה רעיונות בסיסיים

צבע עושה המון. כדאי לחדש צבע בדירה, אפשר לגוון כך שקיר אחד יהיה לא לבן. בכל מקרה לא לצבוע בלבן שלג אלה באחד הגוונים היותר קרמיים של לבן. אם את רוצה ממש לחדש - משקופים ודלתות בצבע זהה לקירות - בטון טיפה יותר כהה (בהום סנטר וכאלה ישמחו להכין לך לפי טמבורמיקס). אפשר גם לצבוע רהיטים ישנים זה יוצא יופי. אם את רוצה ללכת יותר רחוק - הדבקת ריצוף ע"ג הקיים. אם יש לכם בבית ריצוף תל אביבי ישן אופיני (שזה אריחי טרצו סומסום 10/10 סמ') במצב מתקבל על הדעת - זה מאד אופנתי. אפשר להזמין ליטוש - מורידים כ-2 ממ' מהאריח וגם מנקים ומחדשים את הפוגות (החריצים בין הבלטות) זה יוצא כמו חדש. ניתן לשפר את חדר האמבטיה ע"י מדבקות צבעוניות לקרמיקה, ציפוי מקצועי של האמבטיה וכו'. נראה לי שזה כבר די הרבה לא? בהצלחה.

Kite Cat

New member
קודם כל- מזל טוב!!!!! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לפי דעתי, כדי "להקפיץ" את הדירה, רצוי לצבוע בצבעים עליזים, אך עם זאת צבעים שקטים, הרי אתם זוג צעיר שמחפש רומנטיקה. הייתי ממליצה על הצבעים: שמנת, בורדו בהיר, קרם, תכלת, צהוב בננה, לבנדר וכו'. כמו- כן חשוב שתוסיפי אלמנטים לדירה, אולי נושא מסויים. אני אתן לך דוגמא: לבן דוד שלי יש דירה אפורה, מן אפור עכבר עם עוד כמה גוונים של אפור וקצת שחור ופתאום יש לו קיר בבורדו. הבית נראה ממש עתידי: על דלת הכניסה מפנים יש פח מגולבן שנראה כמו המון המון צורות יחדיו. כמו-כן הוא השתמש בתקליטים ישנים כמפיות (רעיון יפה למדי). הכוונה היא, תנסי להוסיף דברים אומנותיים, שיוסיפו למראה הבית כל מיני וילונות, מפות מיוחדות ועוד ועוד ועוד. כמו ש- pizy אמר/ה כדי לך לצבוע רהיטים, זה מוסיף לחידושם ולמראה יותר נקי. בהצלחה!! ספרי לנו מה עשית בסוף.

אורא

New member
תודה על העצות - היכן אני יכולה

לברר פרטים על חידוש המרצפות כמו שכתבת לגבי האמבטיה - שם אני רוצה שיפוץ יסודי להחליף הכל הכל הכל!!!! כל הריהוט שלי חדש חוץ מ 2 שידות עץ שלא ניתן לצבוע אותן לדברי מומחה ולכן הן כנראה יוחלפו למטבח אני רוצה להוסיף ארונות למעלה צבעים יטופלו בסוף תודה אור

למעלה