שלום לכולם

אלונהב

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חלקכן מכירות אותי מפורום החתונות ונכנסתי לכאן פעם אחת ומאז נעלמתי מחוסר זמן וכוח לכתוב במחשב מלבד מה שממש נחוץ (עבודה!). בכל מקרה, אני ממש מתגעגעת ל"שיחות" הנעימות שהיו לי בפורום הקודם ויש לי תחושה שגם פה זה קורה. אז למי שלא מכיר/ה אותי - שמי אלונה ונישאתי ב-21/3 לאבי (אשר בימים אלו במילואים), אני בת 26+ ובעברי הייתי מאלו שחולים על צ´אטים ופורומים ומאז החלטתנו להינשא ה"מחלה" חזרה... וכעת לשאלה/ עזרה שאני ממש נזקקת לה- אני רוצה להכין משהו כאות תודה לגן האירועים שבו היתה החתונה (המקסימה- אני חייבת לומר
) ואני לא מצליחה להעלות על הדעת מה - אשמח לקבל רעיונות . יום מקסים לכולכן,

fila

New member
היי אלונה../images/Emo24.gif

אני חושבת שרובנו כאן מכורות לפורומים ברמה זו או אחרת...

אלונהב

New member
מתארת לעצמי....

החבר´ה שיושבים איתי במשרד, היו מתעדכנים בנוגע לחתונה בדיוק כמו החברות בפורום, ברמה יומית, ולפעמים אף מעבר לכך.. וטוענים שכרגע הם מחכים לפרוייקט הבא (אם אגיד להם שיש פורום נשואים טריים, הם בטח יהרגו אותי....)

שמופית

New member
היי אלונה ../images/Emo13.gif

אני הכנתי לגן משהו קטן - לקחתי דף יפה בגודל A4 (טיפה קשיח), הדבקתי עליו 2 תמונות מהחתונה שלנו שבהן רואים את הגן, ובאחת גם רואים אותנו וכתבתי "שיר תודה קטן". הלכנו להביא להם את זה והם היו נורא מופתעים ושמחו לאללה. אגב, הכנתי כזה גם למעצבים, לספרית ולאתי המאפרת. לכל אחד רשמתי משהו אחר וזה יצא ממש מקסים. בהצלחה !

שמופית

New member
לא מיסגרתי....

גם כי זה יוצא כבר יותר מדי יקר וגם כי לא הייתי בטוחה שיאהבו את זה... אולי באמת הייתי צריכה למסגר. מה, חוץ ממני אף אחת לא עשתה כלום לגן/מעצבים/תופרת/ וכו ? (כן, גם עשיתי למיכל מעמנואל אחד...)

shelycat

New member
האמת חשבנו לעשות ואפילו תכננו...

אבל חוץ מלמעצבת השימלה שלי שהבאתי מספר תמונות מהחתונה, לא יצא לנו אחרי החתונה להשקיע בבעלי המקצוע יותר מידי והאמת שפכנו כבר מספיק זמן וכסף על החתונה בנוסף ל"טיפים" המאוד יפים שהשארנו לבעלי המקצוע שלנו, שכשהגענו לביצוע של התיכנונים החלטנו שאין לנו כח. וחוץ מזה שלחתי לרוב בעלי המקצוע שלי יותר מקליינט אחד שלקח אותם בסופו של דבר וזה ניראה לי שירות אפילו גדול יותר.

אתי@

New member
את צודקת

למרות שזה נורא יפה לתת משהו לאות הערכה, אני שאלתי את עצמי אם הם באמת רוצים את זה, או שהם מייד מעבירים את זה לאיזה ארגז נידח ושוכחים שהם אי פעם קיבלו משהו...
לי נראה שכל זוג הוא רק אחד מיני רבים שמשלמים וזהו. לא משהו מעבר.

שמופית

New member
תלוי איפה.....

לי היו כמה שיחות בנושא עם מיכל מעמנואל ועם אתי הספרית ואתי המאפרת וכולן אמרו שהכלות אחר כך שוכחות אותן וכולן מבטיחות להביא תמונה ובסוף לא מביאות. אני חושבת שבמקרה שלהן, התמונה של הכלה היא מאוד חשובה כי אפשר לשים באלבום ולהראות ללקוחות הבאים... אז ממש לא אכפת לי אם הן העבירו את זה לאיזה ארגז נידח. אני יודעת שאני את ההבטחה שלי קיימתי ואת התודה שלי אמרתי
ולדעתי זה חשוב לדעת להגיד תודה ולא לחשוב - שילמתי אז מגיע לי...

אתי@

New member
מה שאת אומרת הוא ברור לגמרי

אבל אני לא בטוחה שמתנה היא הדרך היחידה לומר תודה. מתנה זו דרך אחת. דרך נוספת, כמו ששלי אמרה, היא להביא לנותני השירות הרבה לקוחות חדשים. זו דרך מעולה לומר: "הייתי מרוצה, תודה", ואני בטוחה שנותני השירות היו מאוד מרוצים מהדרך שבה שלי בחרה לומר תודה. וכמובן שמי שבוחר לומר תודה בשתי הדרכים - עוד יותר טוב...

שמופית

New member
מסכימה לחלוטין ../images/Emo13.gif

אבל זה די ברור לי שאם אני מרוצה מנותני השירותים שלנו, אני גם אמליץ עליהם...

אלונהב

New member
הם כן מתייחסים

בגן הקסום ראינו על קירות המשרד המון הקדשות וברכות, משמע כן מתייחסים..

dorlim

New member
זה הרעיון שלנו - פחות או יותר....

אנחנו עושים לנותני השירותים תמונות עם הקדשות ובעניין זה למישהו יש רעיון מה עושים לסיגל הצלמת??? הרי תמונות זה קצת מגוחך ואנחנו ממש רוצים לתת לה משהו

kisses

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני פה כמו בחתונות

למעלה