שלום לכולם!!

galitdror

New member
עדכון חלקי,ממצאי לידה...

אז ככה, מחר מגבסים, שזה יוצא יום וחצי - יומיים אחריי הלידה. בדיקות הדם קצת מדאיגות, מחר יעשו בדיקת דם נוספת, בינתיים לא משהו קריטי ולא מתרגשים מזה יותר מדי וזה קצת מעכב את השחרור. אולטרסאונד הסתיידויות - בכליות: נקי לחלוטין בניגוד חלקי לממצאי ההריון בכבד : יש במינון נמוך. אין הדבר מהווה כל סכנה וללא התפתחות צהבת כרגע. יש צורך בבדיקת אולטרסאונד כבד פעם בשנה לתקופה מוגבלת, תלוי במצב. יש לציין שהדבר אופייני ללידות רבות וכרגע הרופא מרוצה. עשו גם בדיקה לcmv בשתן של הילד ותשובות יתקבלו עוד שבועיים מינימום. מחר גלית תבצע בדיקת דם לנוכחות cmv היא איננה רשאית כרגע להניק עקב חשש להרעלת חלב בעקבות הנ"ל ולכן יוחלט כנראה לעבור לבקבוק. גם הלידה עצמה לא היתה קלה במיוחד, אך טוב שעברה. הסתבר שחבל הטבור נכרך סביב צווארו בשלב הסופי של הלידה, ובכמעשה אומן בוצע ואקום קל והותר החבל והילד יצא ללא פגע. המיילדות לא איפשרו להגיע לסיכון. אנו ממתינים בדריכות וגלית נשארת עד יום ה' בבי"ח לכל הפחות,היא מרגישה טוב. הוא חמוד מאוד ומתוק וקצת קטן לגיל ההריון 2.4 ק"ג, אך לא פג כלל. הרופאים מרוצים בסה"כ מהמצב הקליני של גלית ושל הילד ונמתין עוד קצת. כולנו תקווה שפרק זה יהיה מאחורינו ונבודד את הזירה לקלאב פוט בלבד. כולם אמרו לנו שלהשאיר הריון כזה צריך אומץ רב ונחישות מתמדת, גלית כבר תספר לכם בטח על הדו שיח עם הרופאים שמאוד עודדו אותה. להשתמע, רב תודות על הברכות החמות.

galitdror

New member
צירפתי תמונה

רצ"ב תמונה לפני הגבס הראשון של הפשוש שלנו

תודה על העדכון. נמשיך להחזיק אצבעות

עד שתגיעו לזירת הקלאבפוט בלבד ותמסור ד"ש חמה לגלית. חזקו ואמצו.

טאניוש

New member
לא תאמינו...

אין אפשרות להכנס מהבית לאינרטנט (ואני לא בעבודה היום), הגעתי לאוניברסיטה בשביל לראות עדכונים
. הלידה שלי הייתה כנראה דומה (אך הרבה יותר קצרה). גם אצלינו חבל הטבור נקשר פעמיים סביב הצואר, ובסוף היה ואקום. ללאון היתה "כיפה" על הראש מואקום וסימנים אדומים אבל עבר ואין זכר לזה עכשיו. אני לא הנקתי, לא הצלחתי, התינוק שלי עם תוספת בקבוק מהתחלה, עם מטרנה בלבד מגיל חודש. זה מבאס אבל גדלים לא רע גם עם מטרנה, ויש דברים יותר חשובים לדאוג להם. ונכון, אתם הורים אמיצים. הרבה זוגות במקומכם לא היו משאירים הריון. מחזיקה אצבעות לבדיקות תקינות. רק אושר ובריאות לקטן (וקלאב פוט פשוט קטן עליכם).

מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות

זה כבר לא נראה חמור כמו שהיה נראה ברחם, לא???? לא הבנתי האם לגלית היו צירים?, הרי זה לא הסתיימו להם מספר שבועות "התקין" של ההריון... אולי, אולי תבואו למפגש(בצחוק), אתם תמיד מוזמנים!!!!! תרגישו טוב ובשורות טובות אורית

galitdror

New member
תשובות, מהיימנות האולטרסאונד...

הקלאב פוט התאמת בלידה ,בשמאל די קשה ובימין קל יותר. ההסתידויות אכן ניצפו בכבד אך לא בכליות - האולטרסאונד טעה באשר לחומרה בכבד וטעה גם בכליות- שם לא נמצא דבר. היום הודיעו שגם אין cmv לילד וטיפלו בבדיקה במהירות בניגוד למה שחשבנו בכך למעשה מתבודד הקלאב פיט כרגע כממצא מבודד, אך יש לעשות בדיקות מעקב. אנו מאושרים מאוד ומצבה של גלית משתפר. אכן היו לה צירים של 17-18 שעות אבל בלידה אפידורלית הם לא מורגשים במיוחד. מחכים לשוב הביתה בסופ"ש. הוא היה גיבור בגבס ולא בכה הרבה, בשבוע הבא מקווה שכבר נגיע לעפולה לד"ר בור. אנו מחזיקים עוד אצבעות לבדיקות של מחר. לגבי שבוע ההריון- גלית לא השלימה חודש תשיעי מלא,אלא 15 יום בתוך תשיעי וזה בסדר. נשתמע בקרוב, תודה שוב על כל ההתעניינות.

galitdror

New member
שלום לכולם!!../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

חזרתי מביה"ח. אני יודעת שאתם סקרנים לדעת מה המצב. אז ככה: ה-כ-ל בסדר!!!!! התינוק המקסים שלנו בריא לחלוטין! אמנם הוא עדיין בבי"ח כי יש לו קצת צהבת, אבל חוץ מזה הכל בסדר. יש רק קלאב פוט. חוץ מזה - כל החששות שהיו לנו התפוגגו כלא היו. כל הרופאים שבישרו לנו רעות - טעו. עשו לחמוד שלנו בדיקה ל-CMV והוא נקי לגמרי! עשו לו אולטרסאונד ובדיקות דם והכל בסדר. כל הסיוט שעברנו מאחורינו. זו ההזדמנות לומר לכל אחד ואחד מכם תודה רבה על התמיכה שלכם בתקופה הקשה שעברנו. בלעדיכם היה יותר קשה. כמובן שמעתה נצטרך עזרה גם בכל מה שקשור לקלאב פוט. גבס ראשון כבר עשו לו (אני בכיתי יותר ממנו).הוא מסתדר טוב, לא נראה שזה מפריע לו, חוץ מהעובדה שהגבס שוקל יותר ממנו...כנראה שגם את הגבס השני נעשה ברמב"ם למרות שרצינו שזה יהיה אצל דר' בור. מבחינת פרוצדורה, רציתי לדעת איך קובעים לטיפול גבס בבי"ח העמק? נשתמע בקרוב, גלית

../images/Emo57.gif מקסים! רק בריאות ואושר

לכולכם. עכשיו תנוחו אחרי ההריון המסויט הזה. שולחת לכם
מיכל

טאניוש

New member
לגבי תמונת הרגליים

אצלינו המראה היה יותר קשה. אבל הטיפול לא תלוי בדרגת הקושי. ורגליים כאלה לא תראו יותר, כבר אחרי גבס ראשון זה נראה הרבה יותר ישר.

מקסים מקסים ומצטרפת לדעתה של..

טאניוש, גם אצלנו זה היה יותר חמור, או לפחות כך למראית עין...

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה חיכיתי להודעה שלך. כמה שמגיע לכם האושר הזה! יש לו מזל להוולד להורים כמוכם. יש כבר שם לאוצר?

למעלה