שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

לאלה מבניכם שמכירים אותי, וגם לאלו שלא... אני שמחה לבשר כי בשעה טובה עלה האתר שלי אוויר
כולכם מוזמנים לבקר. שבוע נפלא, הילה

mich37

New member
אהובתי

הילה אהובתי. אתרך עלה בשעה טובה. ואלו המכירים אותך יודעים שהאתר הו רק עוד משהו קטן במפעלה של אישה גדולה מהחיים. יצא לי להשתמש בתכשירייך בזמן פציעתי, וזו ההזדמנות לומר לך תודה, תודה וחיבוק,

ע פ ר ל ה

New member
שלום שלום הילה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש מצב להתארגן על מחירים נוחים לחבר'ה כאן? המוצרים נראים אחלה.

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo45.gif סבבה

אני מכריזה על הצבעה כל המעוניין/ת במפגש פורום+רכישת מוצריה של הילה,מוזמן להרים את ידו. ערב מקסים
עפר החן לנצח

ספרי עוד 4 ידיים, וזה מה שהיא כתבה לי בטו באב

"ומה אם ישנת? ומה אם בשנתך חלמת? ומה אם בחלומך פסעת אל שמיים ושם קטפת פרח יפהפה ומוזר? ומה אם משהקיצות היה הפרח בידך?" יעקב, וכמו פרח הלוטוס הזה כך גם אני נפתחת ביפעתי, בנושפך עלי מטובך מחומך וממבט עיניך הנח בין עלעלי, אוהבת את מגע הלב שלך את חושיי ורוחי באהבה, ליאורה

ע פ ר ל ה

New member
נכנסתם לרשימה../images/Emo13.gif

ליאורה כתבה לך מאוד יפה ומה שנותר עכשיו הוא להתבשם מריחותיה ואהבתה... יום מלא אהבה
עפר החן לנצח

ANAROY

New member
הנסיכה שהאמינה באגדות

רובנו קראנו את האלכימאי , חלקנו העזנו לחלום חלומות ולאחר מכן לסלול לאט ובהדרגה את דרכינו ואת אהובה מבין יחידי הסגולה שבראת ויצרת בשתי ידיך את החלום . וכאחת שצועדת לצידך למעלה מ 16 שנה אני רוצה לומר שאני מורידה את הכתר בפניך. אז חברה אהובה שלי , כולי גאווה ואושר לא רק להנות ממוצריך המדהימים שנעשים באהבה כה גדולה אלה גם לצפות בהפצת דרכך לכולם . אוהבת אותך מאוד מאוד ענת

את חייבת תמיד

לגרום לי לבכות
כל ברכת יומולדת, כל אירוע חגיגי
לחשוב שלפני כמה שנים טובות מירבי קנתה לי את הספר הזה, מי חלם, מי פילל
אוהבת אותך בכל מאודי, מברכת על היום בו נכנסת לחיי. תודה, תודה, תודה רציתי לצרף לך מלא לבבות אבל האייקונים של תפוז נתקעו לי...

ע פ ר ל ה

New member
אני אעזור לך../images/Emo13.gif

הילה, מלאנת'לפים לבבות לחברתך האהובה
בשביל מה יש חברים אם לא להירתם בשעת צרה
תפוז סרב לך
העמדתי אותו דום מתוח

למעלה