שלום לכולם

a d i s h

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני והחבר רוצים לנסוע בספטמבר עד אוקטובר לחודש. חשבתי על מקסיקו- קוסטה ריקה ולקנח בשבוע- שבוע וחצי בניו יורק (יש לנו איפה לישון שם). אבל הבנתי שזה ייצא נורא יקר בגלל הכרטיס עצמו שהוא לא זול, ועוד טיסות פנים. וגם...האמנם זה עמוס מדי לחודש? אנחנו קצת מוגבלים בזמן בגלל התחייבויות לימודים- עבודה וכל מיני ניג'וסים.. אשמח להצעות, טיפים לגבי כמה זה יעלה סיפור כזה ולכל עזרה.. תודה

The Cat Woman

New member
זה פורום דרום אמריקה, לא מרכז אמריקה

אני מניחה שיש פה אנשים שידעו לענות אני אישית- לא מבינה בזה, צר לי אבל הכרתי בחור מקסיקני כשהייתי בבואנוס ואני זוכרת שהוא אמר לי שטיסה ממקסיקו לארה"ב יוצאת לכיוון אחד בערך 700$. זה המון!

natyh

New member
מנסה להבין

בחודש שבוע וחצי בניו יורק שבוע וחצי במקסיקו ושבוע בקוסטה ריקה זה התיכנון ?

a d i s h

New member
משהו כזה...

חשבנו על משהו כזה, אולי עוד כמה ימים בקוסטה ריקה גג. הבעיה היא כפי שציינתי הטיסות.. ידוע למישהו עלויות של טיול כזה? בערך?

natyh

New member
אפשר

ונשמע מאד מענין אך לא זול בדרך כלל אנשים מעדיפים לחסוך את הריצות למטוסים ובידוק ולהתמקד במקום אחד גג שניים. מניו יורק טיסה זולה למיאמי פורט לודרדייל עם jet blue הם טסים למיטב זכרוני מ JFK טרמינל 6 . ממיאמי פורט לודרדייל טיסה זולה לקנקון הלוך ושוב עם ספיריט אייר קוסטנ ריקה תיקר משמעותית את הטיול . ככל שתקדימו להזמין כך תשיגו כרטיס זול יותר . תיהנו.

RozwareZ

New member
אני בדיוק באותו מצב כמו שלך אפילו דומה בצורה

מחשידה
, אז אני אנסה לעזור לך ממה שאני יודע במקסיקו קודם כל תלוי לאיפה את נוסעת, אם את נוסעת לאזור טיחואנה וכל אלה, יהיה הרבה יותר זול מקליפורניה או מקומות גובלים מאשר ניו יורק אם את נוסעת לקנקון זה יוצא בערך אותו דבר באזור ה480-550 דולר הלוך חזור יש טיסות גם ללא עצירה של אמריקן איירליינס דלטה איירליינס עולה בערך אותו דבר עם עצירה באטלנטה אם את מתכננת לקוסטה ריקה, מוזר אבל הטיסה יותר זולה, אולי בגלל שהיא פחות תירותית ממקסיקו ועולה בערך 350-400 דולר מJFK או ניוארק עם עצירות ביוסטון, מקסיקו סיטי או שרלוט (תלוי בחברה שאת טסה)

למעלה