שלום לכולם../images/Emo140.gif
אני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה באונ יברסיטת ת"א. לאחרונה,הכרתי את הפורום שלכם ואשמח להצטרף. אני כרגע בהתלבטות הקשורה למנחה לתזה. כרגע אני נמצאת בהנחיית פרופ' X במסגרת סדנת מחקר אמפירי של שנה ראשונה.אמת היא שהוא ממש לא מנחה אותי. לא עונה לטלפונים,קשה מאוד לתפוס אותו. מגיב באופן מתנשא לשאלות שלי עד כדי כך שממש קשה לי להיפגש איתו ואני לא מצליחה להעביר את המסרים/שאלות שלי. (יש לי פשוט בלק אאוט כשאנחנו נפגשים
) בהשוואה למנחים אחרים במגמה,הוא פשוט לא עושה כלום ולדעתי שחוק עד מאוד מעבודתו באוניברסיטה. העניין הוא שתחומי המחקר שלו מאוד מעניינים אותי ואם משווים את תחומי המחקר שלו למנחים האחרים במגמה,אז הנושאים שלו מרתקים אותי ,ואף גורמים לי לתהות מדי פעם על כיוון של דוקטורט בהמשך. המנחים האחרים במגמה הרבה יותר חונכים ועוזרים לעומתו,אך הנושאים שלהם פחות מעניינים אותי. הדילמה שלי היא לקבל החלטה מה עושים הלאה. האם ממשיכים עם מנחה שברור לי שחיי יהיו קשים מאוד ,עד לרמה של אפס הנחיה בתזה או למצוא מנחה עם נושא פחות מעניין אבל שנותן יותר הכוונה. מה דעתכם? מניסיונכם?
אני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה באונ יברסיטת ת"א. לאחרונה,הכרתי את הפורום שלכם ואשמח להצטרף. אני כרגע בהתלבטות הקשורה למנחה לתזה. כרגע אני נמצאת בהנחיית פרופ' X במסגרת סדנת מחקר אמפירי של שנה ראשונה.אמת היא שהוא ממש לא מנחה אותי. לא עונה לטלפונים,קשה מאוד לתפוס אותו. מגיב באופן מתנשא לשאלות שלי עד כדי כך שממש קשה לי להיפגש איתו ואני לא מצליחה להעביר את המסרים/שאלות שלי. (יש לי פשוט בלק אאוט כשאנחנו נפגשים
![](https://timg.co.il/f/Emo5.gif)