שלום לכולם

koval10

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

חזרתי אחרי יום הולדת של גיל, לא לגמרי התואששתי. היה קשה מאד, גם לפני וגם אחרי היום הולדת. עלינו לבית העלמין, עם המשפחה, בכינו המון וזהו, לא עשינו משהו מיוחד. אני רואה פה הרבה דברים בפורום. דנה, מה שלומך? איך את מרגישה עכשיו? מחר אקנה את העיתון, חייבת לקרוא את הראיון. מה שלום כולם? דליה, אילנה, שרון, יפית, ענת? דנה, יום הולדת של רותם ביום ראשון. תהיו חזקים ומאוחדים ביום הזה. שולחת חיבוק חם לכולכן וסוף שבוע רגוע.

דליה ח

New member
היי אנה,

אתמול היה מפגש של הקבוצה שלנו {הורים שכולים}, ואחת מחברות הקבוצה, שהיא רק קוראת בפורום, לא כותבת, הזכירה לי שיש בפורום אנה שגרה בגבעת זאב, ושאולי היא תרצה להצטרף לקבוצה, שמתקיימת בירושלים בגבעה הצרפתית. הרגשתי כל כך מטומטמת, על זה שאני נפגשתי איתך, יודעת שאת גרה בגבעה ,ולא עלה על דעתי להציע לך להצטרף. עכשיו כשאני קוראת כמה קשה היה לך ביום ההולדת של גיל, אני מתייסרת עוד יותר. ולא שיש לנו פתרונות מהשרוול, אבל בכל זאת הדינמיקה הקבוצתית כל כך חזקה, משחררת, ואני מאוד הייתי שמחה אם תצטרפי. תכתבי לי במסר אם זה בא בחשבון מבחינתך, ואז אתן פרטים מדוייקים, על מיקום ומועד קיום הפגישה הבאה. דליה

דנדוש2009

New member
הי אנה היקרה

מחזקת אותך ביום הקשה הזה, האמת שאין משהו מיוחד לעשות... רק להתפרק ולהתגעגע. אצלי יום ההולדת משולב עם ראש השנה וכבר יש לי חששות כשיגיע היום הזה. מחר אני נוסעת עם בעלי ל-4 ימים לשנות אוירה מקווה להתחזק בימים האילוץ נשתמע ענת

למעלה