שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

היי... מה המצב ? טוב, אני מאוד אוהבת לאסוף דברים ! כרגע יש לי מספר אוספים די קטנטנים, אבל פעם היו לי מלא מלא דברים ! טוב, אספתי פעם מכתביות והיו לי ממש המון ! היה לי גם אוסף מדבקות ענקי, אוסף טלכרטים ואוסף מחזיקי מפתחות ! את כל אלו איכלסתי בכ-3 קרטונים אבל לצערי, לאחר שעברנו דירה לא מצאתי אף אחד מהם
וזה ממש חבל כי היו לי ממש הרבה ודי נקשרתי אליהם בכל אופן, לפני כמה זמן התחלתי לאסוף שוב. כרגע יש לי אוסף בובות פרווה ממש ממש חדש שכולל כ-15 בובות מתוקות לאללה ! ( הם כאלו חמודים
) יש לי גם אוסף מדבקות שרק התחלתי שעדיין לא הספקתי לסדר באלבומים כך שאין לי מושג כמה יש לי שם התחלתי גם לאסוף נרות ופסלונים מתוקים - גם את זה אני צריכה לארגן כך שאני לא ממש יודעת כמה שיש, אבל אשמח לכתוב לאחר שהכל יסודר ! אצלנו דווקא לא אוספים בולים, אבל אמא שלי אוספת כבר המון זמן צלחות שהיא שמה על הקיר ! הבית שלנו מפוצץ בהן ! יש שם צלחות מכל מיני ארצות, צלחות מיצריות יפיפיות, אפילו הייתה לה צלחת עם תמונה שלה אבל היא בטעות נשברה ! טוב, אשמח להפוך לאורחת קבע בפורום ולשמוע גם על האוספים שלכם

שכחתי אוסף ../images/Emo6.gif

יש לי גם אוסף של תיקים ! זה התחיל ממחלת תיקים קשה שגרמה לי לקנות כל תיק שאהבתי
ת´אמת פשוט מדי פעם ( בשנה האחרונה ) קניתי לי תיקים שאהבתי ולאט לאט הצטבר לי אוסף !

chany

New member
גם לי היה את האוסף הזה

היו לי המון תיקים ואני אהבתי אותם גדולים ויפים ומעור ,אבל אני לא מחזיקה מעמד הרבה זמן עם האוספים שלי חוץ מבבות הפורצלן שהם החיים שלי,חילקתי את התיקים בין בנות המשפחה,

Vixen_June

New member
אם את רוצה

אני מאוד חפצה להיפטר מאוסף בובות הפורצלן שלי- יש לי אוסף קטן וצנוע של בובות מכל מיני מקומות בעולם (הולנד, יפן, גרמניה, ארה"ב)- משהו כמו 10 בובות אחרי שכבר נפטרתי מכמה. כרגע אני מעוניינת לשמור רק משהו כמו 3 מהן- אחת שהכינו לי במיוחד לבת- המצווה שלי, אחת מגרמניה ואחת מארה"ב שקיבלתי ליומולדת ועלה איזה 170 דולר חביבים... מכל השאר באמת שהייתי שמחה להיפטר היות והן תופסות מקום וכבר מעלות אבל לרוב ופשוט כבר אין לי כוח לאסוף אותן, אז אני נותנת להן להפוך לכדורי אבק עם שערות ולהנשיר רגליים כאוות נפשן...

chany

New member
באמת נוכל לישמור על קשר,ואם

הבובות האלה לטעמי האישי,אז אין בעיה אני חוזרת עוד שבועיים לארץ,אני נימצאת כרגע בברלין,אני למשל שיש לי בובות שאני כבר לא רוצה,אני עדיין לו נותנת להן לעלות אבק,אני מאחסנת אותם יפה,בכל זאת חבל כי זה אוסף מאוד יפה

Vixen_June

New member
אני יודעת אבל

כשלי נמאס מאוף אני פשוט מתחילה לזלזל... כל דבר שנמאסל י ממנו אין לו בו כבר עניין אז כבראין לי שום איטרס להשקיע בו... אני בספק אם הבובות שלי יהיו משהו מיוחד בשבילך, כי זה נשמע כאילו את אספנית מאוווווד רצינית ויש לך דברים מדהימים... ואת הדברים המדהימים שלי, לצערי, כבר נתתי
אבל אני עדיין אשמח לשמור על קשר ולראות פריטים מהאוסף, להחליף רשמים וכאלה, היות ואני עדיין מאוד אוהבת להסתכל על בובות פורצלן ולהתרשם... כבר אין לי את הדחף המטורף הזה לקנות כל אחת שקצת מוצאת חן בעיני, אבל אני תמיד אוהבת איי קנדיז...

chany

New member
גם אני הייתי כמוך כשלא אהבתי אוסף

זה או אחר,אבל לגבי בובות הפורצלן שלי אני שמרנית.לא נורא אם הבובות לא יימצאו חן בעיני,העולם לא ייחרב,למעשה אני כבר לא קונה פה כי גם לי אין מקום בויטרינה שלי ואני כבר שמתי שלוש בובות על הויטרינה

יש לך אוספים מתוקים...../images/Emo19.gif

לי יש המון בובות פרווה(52), אבל אני לא קוראת לזה אוסף... מדבקות-כל הכיף זה לסדר באלבומים!

chany

New member
לי יש אוסף ענק של בובות פורצלן

אני כבר אוספת אותם כמה שנים והן מסודרות בארון זכוכית יפייפה,כל מי שבא אלי מישתגע מהאוסף היפה הזה,פעם בשנה אני גם מכבסת להם את הבגדים ומנקה אבק,זה ניראה למי שלא מבין קצת שיגעוני.אבל אני נהנת מהם מאוד כרגע אני כותבת לכם מברלין שאני שם עד תחילת חודש הבא ,ואיזה יופי של בובות יש פה,אני מאוד מיתלבטת במה ליבחור ואם ליקנות כי יש לי כבר המון בובות בארץ,אגב הדבקתי את אחותי בתחביב הזה והיום יש לה אוסף מהמהם.

chany

New member
מוצא חן בעינייך?

אין לי מושג אם את או אתה אז תכתוב או תכתבי לי קודם

chany

New member
סליחה לבנדר כבר יש לי מושג

בתחלה אספתי ממלחות פילפיליות היה לי אוסף ענק אבל בסוף נישבר לי גם מחוסר מקום וננתי אותם לאחותי אבל הבובות שלי הן משהו משהו,את אוהבת בובות פורצלן?

מאוד אוהבת...../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אני גרה בהוד השרון, ויש שם חנות שאפש בה בובות פורצלן ממש יפות ובזול.

chany

New member
כן ,היום ביכלל הבובות נעשו

להיט בארץ,אבל שאני קונה בובה אני מיסתכלת על הפורצלן שלה ורואה אם הוא באיכות או לא ,יש לי אגב בובות של אומניות גרמניות ואמריקאיות,יקרות מאוד,עם תעודות וממוספרות, על בובות כאלה השקיעו המון עבודה גם הלבוש שלהם יקר מאוד,אבל אני לא מיסתכלת רק על בובות כאלה אני גם נותנת צ`אנס לבובות הזולות גם כך שיש לי אוסף מגוון של יקר ופחות יקר.

Vixen_June

New member
אני אספנית כפייתית...

הבעיה שלי היא שנמאס לי מהאוספים שלי די מהר... היה לי אוסף בובות פורצלן שמרובו כבר נפטרתי... אבל כרגע אני אוספת באופן רציני ממורביליה ומרצ´נדייז (שזו מילה שרק מלשמוע אותה אני כמעט גומרת...
). כרגע אני באטרף של איסוף מרצ´נדייז של אי.טי (לא אהבתי את הסרט אבל אני משוגעת על הדמות...) וספיידרמן (אני מאוהבת קשות באקשן פיגר שלי של ספיידרמן, ובכלל חגגתי כשגיליתי שלשם שינוי הביאו את המרצ´נדייז של הסרט לארץ). אני עדיין מתאבלת שלא הביאו שוםםםם מרצ´יז של שר הטבעות לארץ, יש דברים כל כך יפים... אני אוספת ממורביליה ומרצ´יז שקשורים לקומיקס ומאנגה, ואם אנחנו כבר שם אז אני גם אספנית קומיקס טרייה למדי (תמיד זה היה בתיאוריה, התעניינתי מאוד בקומיקס אבל רק לאחרונה גיליתי איפה אני יכולה לקנות חוברות נדירות ורציניות בארץ- ישל י בעיות עם הזמנות מהאינטרנט). אני אוספת דיסקים (אני יודעת שזה נשמע קצת... איק, אבל אני באמת אוספת אותם. בכפייתיות ואובססיביות רבה), יש לי אוסף חמוד של נעליים שחורות גבוהות (אף אחד לא מבדיל בין הזוגות שלי חוץ ממני...), כרטיסים לסרטים ואלה האוספים הרציניים ביותר שלי. יש לי נטייה קשה לחשוב בצורה של "אם כבר אז כבר", וככה אני מסיימת עם הרבה אוספים יקרים מאוד שסוחטים לי כל אגורה מהארנק... יש לי טעם מאוד יוקרתי בדברים אז אני תמיד חייבת איכשהו שהאוסף שלי יהיה יקר משהו. לפחות רובם ככה.

chany

New member
כל הכבוד לך על הנחישות

ועל כל האוספים היפים, לפי דעתי,כל אוסף מכבד את בעליו.היתה לי חברה ששקעה בדיכאון עמוק,והרופא המליץ לה, להיתעסק באיזה הובי,כדי לצאת מהמצב,ואכן היא התחילה לאסוף צפרדעים בנוסח קרמיט,ומכל הסוגים, ואכן זה עזר לה מאוד,

Vixen_June

New member
אני מסכימה

גם אני עוברת תקופה לא קלה והאוספים שלי בהחלט מאירים את היום... זה נהדר כשאת יכולה להשקיע את האנרגיה שלך באיסוף פריטים והתאבססות על משהו שהוא לא הכאב שלך

chany

New member
חיזקי ואימצי

ובעזרת האוספים שלך,תיתגברי על כל הבעיות ותחשבי רק על אנרגיות חיוביות,

למעלה