ילדה עם כאב
New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif
היי... מה המצב ? טוב, אני מאוד אוהבת לאסוף דברים ! כרגע יש לי מספר אוספים די קטנטנים, אבל פעם היו לי מלא מלא דברים ! טוב, אספתי פעם מכתביות והיו לי ממש המון ! היה לי גם אוסף מדבקות ענקי, אוסף טלכרטים ואוסף מחזיקי מפתחות ! את כל אלו איכלסתי בכ-3 קרטונים אבל לצערי, לאחר שעברנו דירה לא מצאתי אף אחד מהם
וזה ממש חבל כי היו לי ממש הרבה ודי נקשרתי אליהם בכל אופן, לפני כמה זמן התחלתי לאסוף שוב. כרגע יש לי אוסף בובות פרווה ממש ממש חדש שכולל כ-15 בובות מתוקות לאללה ! ( הם כאלו חמודים
) יש לי גם אוסף מדבקות שרק התחלתי שעדיין לא הספקתי לסדר באלבומים כך שאין לי מושג כמה יש לי שם התחלתי גם לאסוף נרות ופסלונים מתוקים - גם את זה אני צריכה לארגן כך שאני לא ממש יודעת כמה שיש, אבל אשמח לכתוב לאחר שהכל יסודר ! אצלנו דווקא לא אוספים בולים, אבל אמא שלי אוספת כבר המון זמן צלחות שהיא שמה על הקיר ! הבית שלנו מפוצץ בהן ! יש שם צלחות מכל מיני ארצות, צלחות מיצריות יפיפיות, אפילו הייתה לה צלחת עם תמונה שלה אבל היא בטעות נשברה ! טוב, אשמח להפוך לאורחת קבע בפורום ולשמוע גם על האוספים שלכם
היי... מה המצב ? טוב, אני מאוד אוהבת לאסוף דברים ! כרגע יש לי מספר אוספים די קטנטנים, אבל פעם היו לי מלא מלא דברים ! טוב, אספתי פעם מכתביות והיו לי ממש המון ! היה לי גם אוסף מדבקות ענקי, אוסף טלכרטים ואוסף מחזיקי מפתחות ! את כל אלו איכלסתי בכ-3 קרטונים אבל לצערי, לאחר שעברנו דירה לא מצאתי אף אחד מהם