שלום לכולם

כלנית א

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני בת 25, חולת לופוס 7 שנים. לפני שבוע נודע לי שאני בהריון ואני מאושרת!!! אם כי קצת חוששת. רציתי לדעת אם יש כאן בנות שעברו הריון עם המחלה ואיך הן התמודדו עם זה. המון תודה כלנית

נועה בת

New member
../images/Emo65.gifהיי כלנית

ברוכה הבאה למועדון !!!! קודם כול מזל טוב על ההריון , וכן, ישנם בנות פה שעברו פה הריונות מוצלחים . אני בניהם !!!
ויש לנו היום ילדים , ואנחנו ממשיכות לחיות עם המחלה. אם תרצי יותר פרטים את מוזמנת למסר הפרטי.

ל3

New member
שלום כלנית

אני שירי ואנחנו בערך באותו גיל ( אני בת 24). אני מברכת אותך עם כניסתך לביתנו החם והמקסים ומקווה שתשארי עימנו. אני יודעת שעוד משתתפת פה - עידית בהריון עכשיו אז כדאי שתדברי איתה. המון המון מזל טוב

כלנית א

New member
שלום שירי|

תודה רבה. שמחתי לגלות שיש אתר לחולי לופוס . מהיום אני חברה בבתכם החם. אשמח לדבר איתך. תודה כלנית

נועה בת

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo95.gif בננות הריוניות

אני מוצאת את עצמי כותבת כמה פעמים אותו הדבר ...... במקום לכתוב לכן אחת אחת - הינה בגדול כמה עיצות - לא ולא ולא להסכים לאילומדין/אילופרוסט בהריון . לא ולא ולא ולא קומדין בהריון רק גלקסן . באיזור חודש רביעי חמישי לעבור לזריקות בירך או ביד, ולהפסיק בבטן. עלול לגרום לאינפקציה לדעת חלק מהגניקולוגים. יש עצות הית בילל ובית שמאי. אתן בית שמאי בכול מה שקשור להריון !!! סיכון הכי קטן ומשהו קטנטן שלא ברור לכן- ישר לסרב. לא להסכים לבדיקה וגינלית . אין צורך, הגיניקולוג שלי טוען שזה מיותר, ומעלה את רמת הסיכון. להקפיד על פלקויניל - לא משפיע בכלל על העובר . קורטיזון - לא סוף העולם, רק משמין וזה מה שמבאס... להקפיד לבדוק עם הרופא-שכמות הקלקסן במינון הנכון , זה יחסית למישקל ולאנטיקרדיוליפין . זה עקרוני וחשוב להריון !!! מותר גמאגלובולינים - לי אישית זה ממש עזר, והציל את ההריון . עזר לרמסיה ולזרימת הדם גם יחד. לעוד שאלות - אפשר במסר הפרטי .

1ט ל י

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

וברוכה הבאה. אני אמנם רק בת 20, אבל כבר עכשיו חששות לגביי ההריון מבעבעות בי. עם זאת אני חושבת שאם אני אקבל אישור מהרופא, אני אנסה. אני בטוחה שיהיה טוב.

כלנית א

New member
טלי תודה

אני בטוחה שלכל חולות הלופוס יש חששות בנוגע להריון אבל זה עוזר לשמוע על נשים שעברו הריונות אני בטוחה שיהיה לך טוב והכי חשוב להיות אופטימים

1ט ל י

New member
.....................

ברור שזה עוזר לשמוע מאנשים שעברו את זה. הפורום הזה נועד בשביל שנוכל לקבל תמיכה מאנשים שעברו את מה שאנחנו צריכים. אם זה הריון, שבמחלה שלנו בא עם סיכון גדול יותר מלשאר הנשים (הבריאות), או חס וחלילה ניתוח, ועוד הרבה דברים אחרים.

champ

New member
היי כלנית!

אמנם אני לא כל כך בהריון, אבל ברוכה הבאה!!!
צ´מפ.

champ

New member
Pregnancy And Lupus ../images/Emo95.gif

ראי מידע בנושא כאן ועוד רשימת שאלות ותשובות ועוד אחד מאתר הלופוס UK מקווה שאין לך בעייה עם אתרים באנגלית... צ´מפ.

עדיתפז

New member
הי כלנית וברוכה הבאה!../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

איזה כייף שאת פה!
קודם כל מזל טוב על הבשורה המשמחת! אני מאחלת לך הריון קל וארוך! גם אני כעת בהריון ראשון בשבוע ה - 12, ואני ממש מאושרת שיש כאן עוד משהי שנמצאת אתי באותה הסירה. ממה שכבר שמעתי בפורום אז הריון ולופוס זאת לא משוואה ללא פתרון - אלא להיפך. אשמח מאד אם תשארי אתנו כאן ,ממש כייף כאן וכולם ממש מקסימים (בטח כבר שמת לב לכך), אני מקווה שאת במעקב צמוד, ואשמח אם תספרי יותר...כגון איזה תרופות את לוקחת כעת? איה לופוס יש לך? וכל מה שבא לך (את כמובן גם יכולה לשמור לעצמך את "הסיפור האישי" שלך ושל המחלה, רק אם בא לך נשמח לשמוע). זהו בינתיים, מקווה לשמוע ממך יותר והרבה, שבת שלום, עדית. (בסוף הפורום הזה יהפוך לפורום "לופוס והריון"....
)

כלנית א

New member
הי עידית !

תודה רבה! ומזל טוב גם לך. אני ממש שמחה שיש עם מי לדבר על כל הנושא של הלופוס ובעיקר על הריון בלופוס, אני שמה לב שכולם מאוד מקסימים ומודה לכולם על הברכות ולצ´מפ על המאמרים. עידית, אני רק בתחילת הדרך אבל אני מאוד חוששת. אני אשמח לדבר איתך ומקווה שיהיה לנו הריון קל וארוך ושנעביר חוויות טובות ביחד. מחכה לשמוע ממך כלנית.

gaia20

New member
הי כלנית, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

עבודה קשה מחייבת אותי להכנס בשעות שאף אחד לא נמצא... אבל אני רואה שכבר הספיקו כולם לברך אותך על כניסתך לפורום המדהים שלנו!! אז לי לא נותר להגיד הרבה חוץ מכמה דברים קטנים: את מוזמנת להסתכל בכל מה שיש בשורה למעלה, קישורים מאמרים, גלרית תמונות...בחלק של המאמרים ישנה את קטגוריית "סיפורים אישיים" של המשתתפים בפורום כאן, אם תרצי להוסיף את שלך שלחי לי אותו לאימייל ואני אוסיף אותו לשם ([email protected]) כמו כן, מידי פעם תיהיה הזמנה לצאט ע"י אחד מחברי הפורום, הכניסה לצאט גם היא מהשורה למעלה. ועוד הערה קטנה- בדף אחד נכנסות רק 15 הודעות ראשיות, כל הודעה חדשה דוחקת לעמוד הקודם הודעה ישנה אחרת כדי להשאיר הודעות כמה שיותר זמן בדף הראשון אנו נוהגים לשרשר הודעות, כלומר לפתוח הודעות כתגובה להודעה קיימת במקום לפתוח חדשה. זהו, תהני לך בפורום

למעלה