שלום לכולם!

Minerva

New member
שלום לכולם! ../images/Emo140.gif

*פוצחת בARIA קצרה ומרעננת* (אם הייתי כותבת "אריה" זה עלול היה להתפרש כ"LION")
טוב, אז כמובן שמתוקף היותכם אוהבי מוזיקה קלאסית אתם סנובים (
), אבל תמשיכו לקרוא בכולופן, אוקיי?
אציג את עצמי: שמי אביגיל (ABBIE בשבלכם
), אני בת 18 וקצת... למדתי פסנתר 5 שנים. אני שרה במקהלה כבר... אלהים יודע כמה שנים...
פיתוח קול אני לומדת מזה 4 שנים בערך (
). (סופראן לירי
) אה, ואני מסוגלת לנגן בחלילית וקצת גם בחליל צד (הצליל לא רע בזכות הפת"ק, והטכניקה של האצבעות הודות לחלילית). זהו, בערך. אני חובבת בארוק מושבעת (
). באך הינו המלחין האהוב עלי... (איך לא?!
)... אם כי פרגולזי תמיד ינצנץ המוחי, ולו רק בגלל ה"סטבאת מאטר" שכתב (
|נמס|
). את ענת (
) אני מכירה מהמקהלה... ואת ליהי (זה הSPELLING הנכון?
) מאז לפני כמה שעות, ואני אסירת תודה לה....
זה הכל, נראה לי, אודה לכם מאד אם כל אחד יכתוב לי לפחות בן כמה הוא ובמה הוא מנגן\שר.

שלום אבי ../images/Emo13.gif

אני אביב, בן 19.5, לומד פסנתר שנתיים (בסוף פברואר יש לי קונצרט סולו לציון שנתיים...), אממ, גר במרכז, וזהו, בעיקרון
נעים להכיר!

יאללה גם אני ....

נראה לי שאני המשתתפת הכי צעירה בפורום ... אני ניצן ,אני בת 14 וחצי ומנגנת חליל 6 שנים ופיקולו 4 שנים אני אוהבת הכל הכל ,באך ,מוצרט.... (עוד לא גיבשתי סגנון מועדף ).... וזהו .......נראה לי אהה ואני מאזור המרכז ........

The Exorcist

New member
תתפלאי, אבל מסתובב כאן ילד בן 10

שקוראים לו עמית, הוא במקרה אח שלי. הקטן לא מנגן על כלום אבל אוהב את מוצארט, ליום הולדת קניתי לו אוסף של מוצארט עם חלקים מחליל הקסם ועד היום הוא אוהב אותי

The Exorcist

New member
ואני המגרש

ידוע בכינוי עומר. מנגן 14 שנה (עוד מעט 15) על כינור, גיטרה, באס, תופים, פסנתר, סקסופון (רק התחלתי) ועל עצבים. מת על בטהובן ואני בן 20 עוד מעט.

האלטית

New member
|../images/Emo9.gifאם אנחנו בקטע של להציג את עצמנו

אני ענת ואני שרה כבר המון שנים ופיתוח קול זו שנה שלישית, כפי שבטח הבנתם אני אלטית, אני בת 15 וחצי ואני מאזור הצפון ברוכה הבאה לאביגייל ולבחור השני (אני עוד לא זוכרת את שמך אני מעניקה לשניכם פרחים

Minerva

New member
תודה לכולם! ../images/Emo140.gif

מצטערת על הצבעוניות, יש לי חיבה מיוחדת לאייקונים...

הלו! ../images/Emo20.gif

ילדת אייקונים (אני אסלח לך על כאב הראש שהם עושים לי
) אני נטע שפיגל, בת 15 מאילת מנגנת 3 שנים על חלילצד ושנתיים על מיתרי הקול, מצוסופרן

SmellyOne

New member
שלום ! :)

קוראים לי גל, אני בת 14, מנגנת על תופים, פסנתר וגיטרה. (תופים אני לומדת, פסנתר וגיטרה למדתי לבד, אבל בקרוב אתחיל ללמוד פסנתר.) חובבת מוזיקת ג´אז, קלאסי, רוק קלאסי ועוד כל מיני
מעריצה כל מי שיודע לנגן על פסנתר וכינור ברגש. אוהבת את כללל כלי הנגינה חוץ מאקורדיון (שגם אליו אני מגלה חיבה בזמן האחרון :-})

למעלה