שלום לכולם ../images/Emo140.gif
מקווה שהיום שלכם התחיל בכיף אני אשמח לקבל את העזרה שלכם או אפילו איזו שהיא עיצה או כיוון אני בן 30, הנדסאי אוטומציה ובקרה
עובד משרה מלאה, שלא עוסקת בתחום, בחברת תיקשורת בגדול אין לי הרבה תלונות על העבודה עצמה אבל מרגיש שאני במקום הלא נכון אני אמנם טוב בעבודה שלי - ותאמינו לי שאני אדם צנוע
אבל ממש אין לי סיפוק מהעבודה.... ממש !! אני מחפש עבודה שלא קשורה לתחום הטכני בכלל משהו שאוכל לקדם אותו ולהתקדם בו אני לא סגור על משהו מיוחד ואני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש אני יודע שאני רוצה לעבוד עם אנשים, עם קהל באיזו שהיא נישה של עיצוב (לדוגמא) אבל לא יודע איזה תפקיד ספציפי אני לא רוצה להשמע מעופף או מנותק מהמציאות אני פשוט רוצה שינוי כיוון בחיים ולא יודע איזה בדיוק אני ממש אעריך איזה שהם רעיונות לעבודה עם אנשים בתחום העיצוב ומישם אני כבר אברר איפה לומדים את זה (כמובן אני גם פתוח לעיצות של עבודה במיקצוע אחר מלבד עיצוב) יחד עם זה המצב הכלכלי לא קל
, אני אשמח גם לעבוד עבודות ערב כתוספת הכנסה (אני גר במרכז) נ.ב - איך לא מצאתי את הפורום הזה לפני כן אחלה פורום
אחלה יום ''נשמה''
מקווה שהיום שלכם התחיל בכיף אני אשמח לקבל את העזרה שלכם או אפילו איזו שהיא עיצה או כיוון אני בן 30, הנדסאי אוטומציה ובקרה