שלום לכולם!

wicked witch

New member
שלום לכולם! ../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן... בזמן האחרון פשוט התאהבתי בג'סטין! בשירים שלו, במראה שלו, הכל! אני ממש מקווה להשתלב כאן
קוראים לי דניאל ואני בת 15 מקיסריה... ושאלה, ג'סטין עובד על דיסק חדש? ואם כן מתי הוא אמור לצאת?

moran14h

New member
בורכה הבאה

*אני מאמינה שיש לנו היכרות מפורום ג'וני דפ,אני טועה?* אז גם אני מקווה שתשלתבי ותהני כאן. בקשר לשאלה : ג'סטין כרגע *לפי שמועות* מתכנן לצאת להפסקה של שנה ,אז זה אומר שגס'טין כנראה לא עובד דיסק חדש כרגע,ויש כמובן את הדיסק המתוכנן של אנסינק שעדיין לא התחילו להקליט ואני מקווה שיתחילו בקרוב. השתלבות מהירה, מורן

justin love

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה דניאל

אני ספיר.. גם בת 15 וחצי עוד מעט.. אמ... דבר שני חברה הוא לא יוצא להפסקה אני קיבלתי מאבא שלי עיתון מארהב וכתוב שם הכל שג'סטין בכלל לא מתכננן כרגע הפסקה כי "אני חי בהווה ונהנה ממנו כרגע אני לא יתחיל עכשיו לחשוב על פרישה"זה מתוך העיתון בתירגום.. דבר שלישי: אנסינק יחזרו בקרוב ב 2005 הם מתכננים להוציא דיסק שלהם... ואם הם יצליחו אז הם ימשיכו ביחד *מקוווההההה* התמונה היא לזכר הימים הטובים והימים הטובים שיבואו------------>>>>

ברוכה הבאה!

ג'סטין יצא לחופשה אבל ג'יי סי לא! אז תזכרו!! ב27.1 הוא מוציא את הדיסק שלו "סכיזופרניק"!!! --->איזה אהבה!

justinet

New member
ברוכה הבאה!!! אני נועה!

וברור..אני רצה לקנות ת'דיסק..

היי!!!

היי דניאל,אני הדר. מה קורה??? גם אני יחסית חדשה כאן{אני כאן מאז חופשת חנוכה} ואני מקווה שתיהני כי ת'אמת מגניבבבבבב כאן! אז יאללה ביי ותיהני, ממני,הדרוש!!!

למעלה