moon and sun
New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif
יש לי בעיה ממש קשה והייתי רוצה שתעזרו לי לפתור אותה או לנסות להביט עלייה באובייקטיביות. אני מכירה מישהו שיצאנו במשך חצי שנה בערך, נפרדנו לפני שלושה חודשים ואנחנו עדיין בקשר. אחת הסיבות לקשר (מבחינתי) היא שאני מאוד אוהבת אותו ולא יכולה להתנתק ממנו לגמרי. הסיבה לפרידה קצת מורכבת, הוא טוען שנמצא עכשיו בשלב כזה בחיים שלא מתאימה לו מערכת יחסים רצינית...
נשמע קצת אידיוטי! הוא אומר שמאוד נמשך אליי, וטוב לו איתי ואפילו יש לו רגשות כלפיי אבל זה פשוט לא הזמן עכשיו. אני כבר לא פעם הבהרתי לו את רגשותיי ואת אהבתי אליו וברגע מסויים אמרתי שאני לא יכולה להיות במערכת יחסים כזאת ונפרדנו. במשך 3 החודשים שבהם לא הינו ביחד נפגשנו פעמיים או שלוש ובכל פעם הפגישה הייתה כל כך קסומה ומרגשת עבורי! לראות אותו, לחבק אותו, לראות אותו לידי.. זה פשוט כל כך כיף! בפעמים הבודדות האלה שנפגשנו נשארנו לישון אחד אצל השני כי אנחנו גרים די רחוק ואף פעם לא קרה כלום בלילה, למרות ששנינו מאוד מאוד רצינו אני לא הסכמתי כי לא חשבתי שזה יהיה נכון. ואחרי הפעם האחרונה שנפגשנו כשכנעט נסחפנו יותר מדי החלטנו לעצמנו (מבלי לדבר על כך, איכשהו יצא שכל אחד חשב ככה לעצמו) שעדיף שלא ניפגש בינתיים ובטח ובטח שלא נישאר לישון אחד אצל השני. והינה, אתמול פתאום הוא בא וממש בהפתעה נופל עליי עם הצעה שאני אבוא אליו לסופשבוע. אני ממש לא ידעתי איך להגיב! כי אני מנסה להתגבר עליו ולהמשיך הלאה אבל אני כל כך אוהבת אותו וזה כל כך קשה... חשבתי שהינה, כבר הצלחתי איכשהו לקבל את זה שהוא לא איתי ופתאום הוא מציע שניפגש. אני ממש לא יודעת מה לעשות! לא מבינה אותו! מצד אחד כל כך רוצה... רק כדי לבלות איתו עוד קצת אבל פוחדת שזה לא רעיון טוב. וכל כך קשה לי לסרב!!! אני רוצה לציין גם שהוא בן אדם ממש טוב! הוא לא מהמניאקים האלה, הוא לא אחד שזומם מזימות או רוצה סטוצים וכל מיני כאלה... מהצורה שבה הוא מדבר אליי, מסתכל עליי, הרבה אנשים אמרו שלא יכול להיות שהוא לא אוהב ובכל זאת אנחנו לא ביחד. תעזרו לי בבקשה להבין אותו! (מצטערת על אורך ההודעה, מקווה שמישהו הגיע עד לפה... )
יש לי בעיה ממש קשה והייתי רוצה שתעזרו לי לפתור אותה או לנסות להביט עלייה באובייקטיביות. אני מכירה מישהו שיצאנו במשך חצי שנה בערך, נפרדנו לפני שלושה חודשים ואנחנו עדיין בקשר. אחת הסיבות לקשר (מבחינתי) היא שאני מאוד אוהבת אותו ולא יכולה להתנתק ממנו לגמרי. הסיבה לפרידה קצת מורכבת, הוא טוען שנמצא עכשיו בשלב כזה בחיים שלא מתאימה לו מערכת יחסים רצינית...