שלום לכולם

moon and sun

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

יש לי בעיה ממש קשה והייתי רוצה שתעזרו לי לפתור אותה או לנסות להביט עלייה באובייקטיביות. אני מכירה מישהו שיצאנו במשך חצי שנה בערך, נפרדנו לפני שלושה חודשים ואנחנו עדיין בקשר. אחת הסיבות לקשר (מבחינתי) היא שאני מאוד אוהבת אותו ולא יכולה להתנתק ממנו לגמרי. הסיבה לפרידה קצת מורכבת, הוא טוען שנמצא עכשיו בשלב כזה בחיים שלא מתאימה לו מערכת יחסים רצינית...
נשמע קצת אידיוטי! הוא אומר שמאוד נמשך אליי, וטוב לו איתי ואפילו יש לו רגשות כלפיי אבל זה פשוט לא הזמן עכשיו. אני כבר לא פעם הבהרתי לו את רגשותיי ואת אהבתי אליו וברגע מסויים אמרתי שאני לא יכולה להיות במערכת יחסים כזאת ונפרדנו. במשך 3 החודשים שבהם לא הינו ביחד נפגשנו פעמיים או שלוש ובכל פעם הפגישה הייתה כל כך קסומה ומרגשת עבורי! לראות אותו, לחבק אותו, לראות אותו לידי.. זה פשוט כל כך כיף! בפעמים הבודדות האלה שנפגשנו נשארנו לישון אחד אצל השני כי אנחנו גרים די רחוק ואף פעם לא קרה כלום בלילה, למרות ששנינו מאוד מאוד רצינו אני לא הסכמתי כי לא חשבתי שזה יהיה נכון. ואחרי הפעם האחרונה שנפגשנו כשכנעט נסחפנו יותר מדי החלטנו לעצמנו (מבלי לדבר על כך, איכשהו יצא שכל אחד חשב ככה לעצמו) שעדיף שלא ניפגש בינתיים ובטח ובטח שלא נישאר לישון אחד אצל השני. והינה, אתמול פתאום הוא בא וממש בהפתעה נופל עליי עם הצעה שאני אבוא אליו לסופשבוע. אני ממש לא ידעתי איך להגיב! כי אני מנסה להתגבר עליו ולהמשיך הלאה אבל אני כל כך אוהבת אותו וזה כל כך קשה... חשבתי שהינה, כבר הצלחתי איכשהו לקבל את זה שהוא לא איתי ופתאום הוא מציע שניפגש. אני ממש לא יודעת מה לעשות! לא מבינה אותו! מצד אחד כל כך רוצה... רק כדי לבלות איתו עוד קצת אבל פוחדת שזה לא רעיון טוב. וכל כך קשה לי לסרב!!! אני רוצה לציין גם שהוא בן אדם ממש טוב! הוא לא מהמניאקים האלה, הוא לא אחד שזומם מזימות או רוצה סטוצים וכל מיני כאלה... מהצורה שבה הוא מדבר אליי, מסתכל עליי, הרבה אנשים אמרו שלא יכול להיות שהוא לא אוהב ובכל זאת אנחנו לא ביחד. תעזרו לי בבקשה להבין אותו! (מצטערת על אורך ההודעה, מקווה שמישהו הגיע עד לפה... )

Savage Garden

New member
אני לא מבינה איפה הבעיה

או שאת רוצה אותו ומשיגה אותו למרות כל ההצהרות שלו או שאת חותכת איתו וכמה שיותר מהר, הרבה ברירות אין לך.. מתוקה שלי בחורים יכולים להיות לא מניאקים בהגדרה ,המציאות ברוב המקרים שונה.

Multik

New member
When woman says i love u some men

Begins to think about mortgage especially when they feels some thing to this person u just have to explain him what u r waiting from him and foot speak with him even about of the poshagliv of marry him in future it frighten us untill the age of 55

shirany

New member
אז אני הגעתי עד הסוף...

מפני שמחצית מההודעה שקראתי הייתה ממש חלק ממני... מה שהבחור אמר לך שמעתי אותם מילים בדיוק מהבחור "שלי"... תראי בחור טוב יכול להיות אבל כפי שהוא אמר לך "אני לא בנוי לקשר, זה לא הזמן" לא בא לו מסגרת לא רוצה להיות עם מחוייבות למישהי הוא היה ישיר לא שיקר כן אחלה בחור הוא רוצה משהו זמני משהו שיעביר לו תזמן או אם את קוראת לזה "סטוץ" אז הוא רוצה סטוץ... את טוענת שהוא לא בחור של סטוצים אבל את נוגדת את מה שהוא רומז לך מה שיותר נכון הוא לא רומז לך הוא מדגיש לך שהוא רוצה משהו חולף משהו שיעביר לו תזמן ... עכשיו תגידי לי את.... הוא טוען שיש לו רגשות כלפייך אבל הוא לא בנוי למסגרת לא רוצה משהו ארוך טווח ולא רק איתך אלא בכלל אז מה הוא מחפש? (אז הוא בחור של סטוצים או לא?) אם לא אז תשמעי הוא אותך, לא אוהב כואב מאכזב אבל אל תהרסי את עצמך עם אשליות אל תהרסי את עצמך תשתחררי ממנו נתקי קשר איתו לתקופה ארוכה ואחרי שתצאי ממנו (מהאהבה שלך אליו) אז תתחילי לשאול לשלומו תני לרגשות שלך ללכת... מקווה שעזרתי ומקווה שגם את הגעת עד לכאן וקראת את ההודעה שלי!! ביי ובהצלחה

moon and sun

New member
כן, הגעתי עד הסוף ו..

אני חייבת להגיד שאת טועה! הוא כלל וכלל לא סטוציונר וגם לא מחפש משהו חולף. הקשר שלנו חודש ביוזמתי והוא קשר ידידותי בלבד (חוץ מהרגשות שלי כלפיו
) ונכון שהוא לא אוהב אותי, את זה אני יודעת אבל כבר הסכמתי עם זה וקבלתי את זה אני בסך הכל רוצה להיות בחברתו, לדבר איתו, להתייעץ איתו, לספר לו... אחרי הכל הוא האדם הכי קרוב אליי עכשיו. אני לא יכולה להשתחרר ממנו כמו שייעצת לי ותאמיני לי שניסיתי! מאוד ניסיתי! אבל מעולם לא הייתי כל כך נעולה על מישהו! הוא 24 שעות ביממה במחשבותיי! ההצעה שלו כל כך מפתה! כל כך מתחשק לי לבוא אליו ולהיות איתו (ואני לא דואגת שיקרה משהו שאני לא ארצה! הוא לא יעיז אפילו ללחוץ עליי או משהו!) אבל אני פוחדת... כי פעם אחרונה שהייתי אצלו כמעט נסחפנו יותר מדי ואחרי זה היה לי ממש קשה, אחרי הלילה איתו לקום בבוקר ולנסוע הביתה, להתרחק ממנו ושוב לחזור לריק הזה, ללבד המפחיד הזה! אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו אבל אני כל כך רוצה אותו....
אני מרגישה שאני ממש נקרעת לשניים!

niva99

New member
../images/Emo91.gif

את רוצה לדעת "מערכת יחסיכם לאן"? יפה. תיזמי איתו שיחת הבהרה,שימו שניכם את הקלפים על השולחן. תשאלי אותו כל שעל ליבך. כך תהיי הרבה יותר מפוכחת. אין כמו גילוי נאות משני הצדדים.(בלי משחקים מיותרים/מפח נפש)
מאחלת לך שסוף סוף תצליחי להבין אותו.

moon and sun

New member
את השיחה "יחסינו לאן"

ניהלנו לפני 3 חודשים, כשהחלטנו להיפרד! כרגע אני יודעת שהוא לא רוצה לחזור למערכת יחסים אבל איפשהו עמוק בתוך ליבי קיימת התווה, הניצוץ הקטן הזה שאומר לי "אולי.. בכל זאת... מתישהו" ולכן גם קשה לי להבין אם ההצעה שלו היא הצעה תמימה לחלוטין והוא באמת סתם רוצה לבלות איתי קצת (אחרי הכל הינו חצי שנה ביחד, והוא עד עכשיו אומר שיש לו רגשות כלפיי ושאכפת לו ממני וטוב לו איתי) או שמא חלומי יתגשם והיום הזה הגיע, אולי הוא הבין מה היה לו בידיים ורוצה לחזור? אולי תקוותי לא הייתה לחינם? אולי הוא רוצה להגיד לי משהו באמצעות ההצעה הזאת ובכלל, אולי ירצה לדבר על משהו כשניפגש פנים מול פנים? כל כך הרב אולי... כל כך הרבה שאלות... שאין עליהן שום תשובה!

Savage Garden

New member
טוב שהסתכלתי על הכרטיס שלך

לפני שנתתי עצה שלא הייתה מועילה לאף אחד מכם.. אבל בכל זאת, אולי הגיע הזמן להפשיל שרוולים ולעשות משהו??? כמה תרגיליםקצת אומץ והוא שלך- יללה לעבודה.

moon and sun

New member
לעשות משהו? כמו מה?!

אני לא יכולה לכפות את עצמי עליו! ואני בהחלט לא הטיפוס של המזימות והמשחקים... מה את מציעה לי לעשות?

Savage Garden

New member
במקרה שלך רק משחקים יכולים ../images/Emo103.gif

להביא לתוצאה המתבקשת, מה שנקרא : Playing hard to get... הבטחה שלי, תוך שבועיים מקסימום שלושה הוא שלך.

גברברת

New member
זהו פורום למבוגרים מעל גיל 18

אני לא מוחקת בשלב זה , אבל אני מבקשת שזה ייפסק כאן תודה.

למעלה