שלום לכולם

קיית1

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

מה שלומכם? אני מהקוראים הסמויים שלכם
ומאוד נהנית לקרוא אתכם. אבל אחרי הפרק של אתמול די!! החלטתי שזה ממש מוגזם ושאני חייבת לשתף מישהו- ג'ק אבוט צריך עלילה עכשיו ומיד!!! לא יכולה לראות מה עושים לדמות הנפלאה שלו
מפרק לפרק זה רק נהיה חמור יותר, כשהוא הצטרף לשולחן של אשלי ממש הייתי בהלם וכשהוא הציץ במחשב בכלל הייתי
אגב, מישהו שם לב לקלוז אפ שעשו לליטל נייט כשהוא נרדם על ברכיי ליב?! ממש מפחיד היה...

ברוכה הבאה לכוחותינו + חידה!!

מסכים איתך. ג'ק באמת אויל לאחרונה. מאוד מתמיה שהוא רצה לבדוק אם אחותו הולכת לקבל בלילה
מנצל"ש -תעלומת המשקפיים השחורים: מצאתי לפני מספר שבועות באתר הרשמי של מלודי תמונה עם המשקפיים השחורים המפורסמות בגלרייה של ניקי. האם זוהי ניקי או אשלי?? לפי התסרוקת זה נראה יותר אשלי, אבל הפנים העגלגלות אומרות שזוהי ניקי. האם מלודי גנבה את המשקפיים מאיליין? האם אין תקציב לזוג משקפיים נוסף? האם שחור זה הטראנד החדש? "עוד דקה נשוב" ("ואני אהיה פה"
)

אור2221

New member
זו בהחלט ניקי

ותחכה ארבעה חודשים (כשהסיפור של הקריירה של ניקי יתחיל), ותזכה לראות את ניקי עם אותם משקפיים (לא ממש אבל קרוב) שדרך אגב נראים פי עשר יותר טוב עליה, כי תוי הפנים שלה יותר רכים משל אשלי. אור.

איך אנח מחכה להתנגחויות של ג'ילקי

קראתי משפט אחד ("ג'יגולו") אם חשבתם שעכשיו הישיבות של ג'בו לוהטות - עוד לא ראיתם כלום

junny

New member
היי קיית

גם אני הייתי קוראת סמויה תקופה ארוכה ואני מבטיחה לך שהרבה יותר כייף להיות חלק מזה. יש כאן אחלה חבר'ה, רוב הזמן מצחיק כאן בטירוף את תהני... ג'ני

The Abbott Girl

New member
ואוו מעריצת ג'ק אבוט? ../images/Emo72.gif

אני לא היחידה, יאיי! וג'ק אכן צריך עלילה ומהר!!! אל דאגה בקרוב... (או לא כ"כ קרוב אבל אני אופטימית)

Dawn12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

וטוב שהחלטת להצטרף היום כי אני צריך לדעת כמה מקומות להזמין למחר בקולונייד

python 4

New member
תרשי לי לברך אותך בברכה המסורתית:

(את הראשונה שמקבלת אותה):
Willkommen! Bienvenue! Welcome! Fremder, etranger, stranger Glücklich zu sehen, Je suis enchanté, Happy to see you, Bleibe, reste, stay. Willkommen! Bienvenue! Welcome! Im Cabaret, Au Cabaret, To Cabaret!​
אה, אני מת על הקטע הזה! כן, איפה היינו? אה כן, חדשה. אז ברוכה הבאה לפורום צח"מ. לא יפה לקרוא פורומים בסתר! אני קורא לכל הקוראים אותנו בסתר - לכו להצביע! שוב אני נסחף. אה כן, ברוכה הבאה!

קיית1

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

איזו קבלת פנים חמה ואפילו כבר הוזמנתי לקולונייד

למעלה