שלום לכולם../images/Emo140.gif
זה פורום מאד עוזר.... כבר מזמן חפשתי פורום כזה כדי להיוועץ באנשים... אז ככה, היחסים איתי ועם אמא שלי נחמדים. מידי פעם רבות, ככה פעם-פעמיים ביום, אבל לא זה מה שמפריע לי. מה שמפריע לי זה שאני לא מקבלת ממנה כל כך הרבה אהבה. היא אמנם חושבת שהיא נותנת הרבה אהבה, אבל אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שקיבלתי ממנה חיבוק, נשיקה, אפילו אימרה טובה סתם ככה, בלי שהסתפרתי, או הוצאתי ציון טוב במבחן
אני יודעת שאין טעם להגיד לה את זה, כי היא תגיד שזה שטויות. קורה שפעם בשנה במשך שבוע היא נהיית כזאת מתוקה וחברה כיפית. זה קורה כשהיא רבה עם אבא שלי, שאין לה עם מי לדבר, או סתם כי משעמם לה. אני רוצה קשר אמיתי איתה, אני רוצה להיות כמו כל בת ואם אחרת, שהאמא מחבקת את הבת שלה, לא צועקת עליה כל הזמן, מעירה אותה באיזה נשיקה ולא צועקת לקום. זה כל כך עצוב לי, ואני לא יודעת למי לפנות!!
תודה רבה לעונים
זה פורום מאד עוזר.... כבר מזמן חפשתי פורום כזה כדי להיוועץ באנשים... אז ככה, היחסים איתי ועם אמא שלי נחמדים. מידי פעם רבות, ככה פעם-פעמיים ביום, אבל לא זה מה שמפריע לי. מה שמפריע לי זה שאני לא מקבלת ממנה כל כך הרבה אהבה. היא אמנם חושבת שהיא נותנת הרבה אהבה, אבל אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שקיבלתי ממנה חיבוק, נשיקה, אפילו אימרה טובה סתם ככה, בלי שהסתפרתי, או הוצאתי ציון טוב במבחן