שלום לכולם

Miss Rojas

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

יום בהיר אחד אני קמה לי, שמה yes4 ורואה בפס הכחול "שר הטבעות: אחוות הטבעת" האמת כשכולם התלהבו מהסרט הזה, אותי הוא בכלל לא עניין אבל אמרתי לעצמי "אם יש בטלוויזיה אז נראה, למה לא?" ו... פפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה הסרט הכי יפה והכי מושקע שראיתי התלהבתי ממנו בטירוף מיד ביקשתי מידיד שלי את "שני הצריחים" [עכשיו אני מחכה ל"שיבת המלך"] ואז החלטתי לחפש תמונות של פרודו, לגולאס ואראגורן [מהממים
]. הייתי בטוחה שקיים בתפוז פורום לשר הטבעות אז נכנסתי לגלריות שלכם [תמונות מדהימות, תודה
] וקראתי פה קצת והחלטתי להצטרף
מקווה להשתלב למרות שאני לא ממש מבינה בנושא

ברוכית...

אם את רוצה תמונות על לגולאס כנסי לפורום אורלנדו בלום, לגלרית שר הטבעות. יש המון. טוב, אולי לא כמו בגלריות אחרות שלו אבל העלתי לשם בערך עוד 20-30 תמונות. תאלצי להסתפק בזה. אני יכולה לתת לך המון תמונות שלהם. רק תבקשי. אה... ותהני כאן! נ.ב: אין כל-כך מה להבין בנושא. אם ראית את כל הסרטים תדעי מה הולך פה.

אגולס

New member
ברוכה הבאה! אבל למה

לא ראית את שיבת המלך בקולנוע? זתומרת אני חושב שעדיף לראות בקולנוע שיבת המלך לפני שרואים בבית בדיוידי או משהו...

מה אכפת לך?

יכול להיות שיש לה מערכת קולנוע ביתי או משהו כזה... לא משנה איפה רואים את הסרטים, העיקר שרואים אותם!

adva g

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

תהני בפורום! שר הטבעות זאת באמת הטרילוגיה הכי מושקעת שראיתי.את אחוות הטבעת יש לי מוקלט ואני אוהבת לראות את הסרט הזה כל פעם מחדש.

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

תהני! הלוואי והחברים שלי היו מרגישים כמוך אחרי שראו את הסרט.. חח
.

Miss Rojas

New member
את רוצה להגיד לי ש..

חברים שלך לא התלהבו?! איך אפשר? זה סרט כזה יפה!

adva g

New member
אצלי החברות דווקא אהבו את

הסרטים, אבל לא ברמה כזאת של ממש לראות את הסרטים שוב ושוב בשידורים חוזרים, לדבר על הסרטים, לקרוא חומר עליהם, לשמור תמונות במחשב, לקרוא את הספרים ולהצטרף לפורום של "שר הטבעות-הסרטים"!

Miss Rojas

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא ראיתי את "שיבת המלך" בקולנוע, כי כפי שאמרתי לא התעניינתי בסרטים האלה... התאהבתי בזה רק אחרי שראיתי את "אחוות הטבעת" בטלוויזיה ולחמודה שכיוונה אותי לתמונות של לגולאס - תודה רבה

למעלה