שלום לכולם

limooor

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני בהריון ויש לי בן אני רוצה ב"ה לקרוא לו ליר מישהו יודע את סיפורו של ליר המלך היה טרגי? טוב בכל אופן זה סיפור שקספירי חייב להיות טרגדיה אבל אשמח לדעת פרטים עליו איזה בן אדם הוא היה? מלך טוב? רע? תודה לימור

ToryMaster

New member
המממ

הוא מת, בתכל'ס. למיטב זכרוני הוא לא היה מלך רע, למיטב זכרוני הוא אפילו היה איש נחמד. אבל הוא מת, וכך גם אשתו ובתו (אם אני לא מבלבלת, אני חושבת שאני לא). בכל מקרה, ליר לדעתי זה שם רע לילד, בעיקר כי הוא כל כך לא מקובל, ויש סיכוי שילדים ירדו עליו ויצחקו עליו בגלל זה. אבל זו כבר החלטה שלך. בהצלחה ומזל טוב

זה סיפור טרגי

לא לילדים קטנים. אממ למלך ליר יש שלוש בנות. השתיים הבוגרות מרושעות ואגואיסטיות, והשלישית היא טובה. הוא מנסה לפצל ביניהן את הממלכה ושואל אותן משהו כמו כמה הן אוהבות אותו? והגדולות מתחנפות, והקטנה אומרת שהיא לא יכולה להסביר במילים (או משהו כזה), כי היא באמת אוהבת אותו, והאחיות שלה לא. ואז הוא מתעצבן עליה, ומפצל את הממלכה בין הגדולות. ובסוף הוא והבת שלו מגיעים לכלא, והוא מבין שרק היא באמת אהבה אותו. והיא מתה. וגם יש קטע שמוציאים למישהו את העיניים.

Athaclena

New member
"סיפור שקספירי חייב להיות טרגדיה"

מה פתאום? היו לו קומדיות ולא רק טרגדיות. רשימה חלקית מזכרון כושל: חלום ליל קיץ אילוף הסוררת מהומה רבה על לא דבר (אאל"ט)

למעלה