שלום לכולם

מיקגאפ

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שמי מיכל, אמא לילדה בת 7 כמעט הסובלת מ-CP ופיגור. היא נמצאת בבי"ס של חינוך מיוחד שכרגע לא אציין את שמו. אני מעוניינת לשמוע את חוות דעתכם - הורים ואנשי מקצוע לסיטואציה שנוצרה בבית הספר - לדעתי התנהגות מאד לא תקינה מצד בית הספר. זאת השנה השניה של שיר במסגרת, שנה שעברה היא נכנסה לכיתה של הצעירים. היא היתה הכי קטנה (שאר הילדים היו בני 8-9). פתאום כותבים לי עכשיו במחברת קשר, ששיר לומדת להכיר את החברים בכיתה שלה, כולם חדשים - וכל הילדים שהיו איתה בכיתה משנה שעברה "עלו" לכיתה אחרת. נורא התרגזתי על זה שאף אחד לא טרח לעדכן אותנו בשיחות של סוף שנה שעברה שזה מה שאמור לקרות השנה ואפילו לא חשבו לבדוק מה דעתנו על כך. אפילו לא טרחו ליזום שיחה ולספר לנו באופן אישי, פשוט כתבו במחברת קשר כאילו זה כלום. זאת נראית לכם התנהגות סבירה? אני כועסת גם כי שיר אהבה את הילדים שהיו איתה בכיתה בשנה שעברה ובמיוחד ילד אחד שהיה ביניהם קשר מיוחד וההמצאות שלו איתה בכיתה ממש דרבנה אותה ללכת ולעשות דברים, ועכשיו אני לא יודעת איך השינוי הזה ישפיע עליה. נורא פגועה מזה שלא דיברו איתנו ולא חשבו להתייעץ איתנו (או אולי חששו שלא נסכים לעניין והחליטו להעמיד אותנו בפני עובדה מוגמרת?) בקיצור, יש אסיפת הורים ביום שלישי בערב אבל אני כ"כ רותחת שאני חושבת להתקשר למורה של שיר ביום ראשון ולדבר איתה על זה. מה דעתכם? בתודה מראש,

Diana M

New member
את כועסת בצדק

לא עושים דברים כאלה. מעבר כתה אינו דבר של מה בכך. יש להכין את ההורים ואת הילדה לקראת המעבר. רצוי לשתף את ההורים בשיקולים אם לא בקבלת ההחלטה. אם מדברים על כבוד הדדי ושיתוף פעולה הרי שזו פעולה הפוכה לכך. ומאידך, בתוך עמי אני נמצאת.. סביר להניח כי בבית הספר או שצומצמו תקנים או נוספו והיה צורך לעשות התאמות שיבוץ בהתאם וזו הסיבה המרכזית כנראה לשינויים. יש להניח שהעובדות גם נודעו לבית הספר בזמן האחרון והתוצאה כפי שהיא.. חבל מאוד. יש מקום לשוחח עם המנהלת, יש גם מקום למחות על ההחלטה. אולי זה כן יסייע. ובכל זאת שתהייה שנה טובה ומוצלחת דיאנה

למעלה