שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

היי אני בת 25 גרה כבר מגיל 19 מחוץ לבית בדירה של המשפחה עד לא מזמן לא הייתי צריכה לשלם שכ"ד כי היו פה שותפים (הכסף הזה מאוד נחוץ לממן בית אבות לסבתי שכבר אינה יכולה להתגורר לבדה)בנתיים גם עזבתי לגור עם חבר לחצי שנה ואז נפרדנו אז חזרתי ועכשיו אני בדילמה! אם אני לא מוצאת שותפים אני צריכה לשלם שכ"ד של 200$ + הוצאות ושתבינו רק הארנונה של הדירה הזו זה כמו שכ"ד...שלא לדבר על ועד בית ועל כך שהדירה הזו בכלל לא משהו אבל לא ממש מקפידים איתי על תשלום שכ"ד כך שזה די נוח...יש לי עבודה רצינית וקבועה בנתיים אבל אני אף פעם לא יכולה לדעת מה יקרה ואין לי חסכונות כך שאני די מפחדת לחתום על חוזה מה יקרה אם פתאום לא תהיה לי עבודה? האם לכם יש חסכונות? קרה לכם פעם שלא היה חודש אחד לשלם שכ"ד? אני מאוד רוצה לעזוב את הדירה הזו אבל אני לא יודעת מה לעשות..

xxMtvGirlxx

New member
אז למה לא לחפש שותפים כאן ועכשיו?

ואיפה הדירה? כי גם אני בחיפושים..

כי..

כי אני לא כל כך יודעת אם בא לי שותפים בחודשים האחרונים גרתי לבד והיה לי ממש כייף... והדירה ברמת גן

xxMtvGirlxx

New member
בעניין הכסף,

זה באמת מטריד המחשבה אם פתאום חודש לא יהיה כסף וזה... זה גם מטריד אותי למרות שיש לי חסכון יפה בצד ומשכורת קבועה, אבל עדיין.. מי יודע מה יהיה מחר.. פשוט לוקחים תסיכון..

mesuga

New member
זה סיכון שאת צריכה לקחת

Tאו לחזור להורים/אפוטרופוס או להישאר בדירה עם/בלי שותפים ולנסות להסתדר או לממן דירה חדשה

../images/Emo104.gif תוך כדי שקראתי

תהיתי לעצמי לא רק בעניין השותפים (שאני לא מבינה למה לא לקחת שותפים ולחסוך קצת כסף על הנשמה, אבל זה כבר עניין שלך) אלא תהיתי גם- למה את לא עוברת לדירה אחרת?! הרי את רוצה לעזוב... אני לא יודעת מה המחירים בר"ג אבל אולי כדאי לבדוק ותמצאי אולי משהו יותר טוב (אולי גם קצת יותר קטן). ומה לגבי דירת סטודיו? הן ממש זולות לפי מה שאני זוכרת וזה פותר את בעיית השותפים.

השאלה היא אחרת

אני מאוד רוצה לעבור דירה אבל הבעיה היא שוב שאין לי חסכונות ואני מפחדת להשאר פתאום בלי עבודה. האם כל מי ששוכר דירה יש לו בצד חסכונות? ואם לא אז איך מסתדרים בשעת צורך?

למעלה