שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

בסוף לא יכולתי להגיע להופעה של גלי היום, בגלל בעיות שהיו לא נורא, אני בטוח שיהיו עוד מספיק הופעות
היום היתה בעיה להיכנס לפורום, אך כעת הבעיה תוקנה
שבוע טוב לכולם

hilali1

New member
יופי ../images/Emo3.gif

עכשיו מי ידבר עם אסף? סתם סתם בטוחה שזה יסתדר. גם אני בסוף לא הלכתי ליודית. היתה שכבה של קרח על הכביש (אם היה יורד גשם זה היה הופך לשלג אבל לא ירדה אף לא טיפה מסכנה) וגם היו מלאן פקקים בגלל התרעות של ברורות לחדירת מחבלים באיזור סמוך (עניין שלכשעצמו לעולם לא ישאיר אותי בבית...) ומכלול הסיבות האלה כן השאיר אותי בבית... ובכלל היתה לי תחושה לא טובה בכל ההופעה הזו.. בקיצור היה עדיף לא ללכת וזהו. חמים ונעים לי בבית... משהו לא נחמד שקרה היום. "חבק אותי לאט" התחיל לקפוץ ככה באמצע שיר 5. מה עושים? זה קצת מעצבן... שיהיה שבוע מקסים לכולם! הילה

hilali1

New member
ותזכורת קטנה ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

החידה השבועית תפורסם ביום חמישי. נדמה לי שככה זה הכי טוב. רק שתדעו שהחידה כבר מוכנה מה שאומר שיש זמן לעבוד על הברכה לגלי ליומולדת... והנה אני מגיעה לתזכורת.. היומולדת של גלי זה ממש עוד מעט ונראה לי שלא נתנו לזה מספיק תשומת לב. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה. בכל מקרה אני חושבת שצריך לסכם מה נסגר עם זה ומה עושים. זהו נדמה לי, שוב שבוע מצויין הילה

אני ניסיתי מספר פעמים

לעורר עניין, ולברר מה קורה לגבי היום הולדת, אך לא היתה כמעט התייחסות. כל הכבוד לך שהחידה כבר מוכנה
מחר אני אעדכן באתר את החידה של שבוע שעבר, שתתווסף לארכיון חידות

10 הגרי

New member
אני מנסה לחשוב על ברכה,אבל..

נראה לי שכל דבר שאני אכתוב יהיה סתמי ומכוער.

hilali1

New member
אני מבינה למה את מתכוונת

אבל אני עדיין חושבת שאי אפשר לעבור ככה לסדר היום. זה לא הגיוני...

שרית7

New member
כמובן שיום הולדתה של גלו'ש לא יעבור

ככה סתם על סדר היום. כשהייתי נערה הייתי כל החודש בהתרגשויות מיום הולדתה הממשמש ובא. וכשהיה מגיע היום הייתי חוגגת ממש. תמיד שלחתי לגלי ברכות ליום הולדתה ופרחים. פעמים רבות הייתי קופצת לרשת ג' לאולפן של שוש ומשאירה לה משהו בשביל גלי (עוגה מתנה ומה שזה לא יהיה) וכמה פעמים אזרתי אומץ והגעתי אליה עד הבית... (לא שאני מנסה לתת לגיטימציה) בכל זאת אני מדברת על תקופה בה היתה רווקה...ובלי ילדים. זה בהחלט הכניס לי אקשן לחיים. נהנתי והתרגשתי מאוד מהתכנון עצמו ומזה שיכולתי לבטא את האהבה שלי כלפיה.

למעלה