נשים
א איולה3 New member 13/3/05 #1 שלום לכולם../images/Emo140.gif אני חדשה כאן.. אשמח לקבל הסברים על הפורום.. מי נגד מי, מי בעד מי ובכלל...
שלום לכולם../images/Emo140.gif אני חדשה כאן.. אשמח לקבל הסברים על הפורום.. מי נגד מי, מי בעד מי ובכלל...
M magenta73 New member 13/3/05 #15 במילים פשוטות? נשים בוכות על גברים שהם ילדים קטנים גברים בוכים על נשים שהן ביצ'יות וכן הלאה ומה לעשות? לא יכולים אחד בלי השני... התחליפים הם לא משהו... סתם תמונות מגניבות שהורדתי, נראה לי נחמד. לקשט קצת את החדר...
במילים פשוטות? נשים בוכות על גברים שהם ילדים קטנים גברים בוכים על נשים שהן ביצ'יות וכן הלאה ומה לעשות? לא יכולים אחד בלי השני... התחליפים הם לא משהו... סתם תמונות מגניבות שהורדתי, נראה לי נחמד. לקשט קצת את החדר...
D duduamar New member 13/3/05 #2 אל תתבאסי שלא עונים לך אנחנו פשוט מכינים לך את המצגת לגולשת החדשה. ברוכה הבאה
V Vdrums New member 13/3/05 #3 כל מה שיש לך לומר בקשר לנשים וגברים, טענות, בדיחות, תיסכולים, ממצאים חדשים, סקופים ובכלל כל מה שאת רוצה. ברוכה הבאה, תהני
כל מה שיש לך לומר בקשר לנשים וגברים, טענות, בדיחות, תיסכולים, ממצאים חדשים, סקופים ובכלל כל מה שאת רוצה. ברוכה הבאה, תהני