שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן ויש לי כמה שאלות עכשיו חזרנו מבית חןלים עשינו גבס ברגל הכף רגל טיפה עקומה (נוטה כלפי פנים ) האמת שהוא נרדם לבערך שעה אחרי צרחות ובכי היסטרי והוא קם קצת קווצי ...אפשר לעשות משהו ?לתת משהו ? ו
רבה מראש

רגע רגע.....

היי נעים מאוד אני אורית אמא לתמיר בן שנתיים וחצי מטופל בתל השומר עם קלאב פוט דו"צ. מתוך מה שכתבת, אני מנחשת שאת "את" לפי השם, אני מבינה שיש לכם קלאב פוט. אז קודם כל בן כמה הוא, איפה אתם מטופלים, באיזו שיטה?, באיזה שלב טיפול הוא... ממה לדעתך הוא קווצי, האם מהכאבים חס וחלילה שסבל?, אולי הוא מתחיל לפתח משהו?, אולי סתם עייף?, הם נורא מתעייפים אחרי יום הגיבוסים במיוחד שהם קטנטנים. בכל מקרה, מקווה שהוא מרגיש כבר טוב יותר ואנחנו פה על כל שאלה....

טאניוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בן כמה התינוק שלך? לדעתי לא כואב לו אלא לא נוח, הוא לא רגיל לגבס, מפריע לו, ולכן קוויצ' (זהו הגבס הראשון?). התינוק שלי צרח רק במניפולציות ובגיבוס עצמו, הוא היה נרגע מיד עם סיום הגיבוס, כך שלא היה צורך לתת משהו. לא הבנתי מהודעתך האם יש לכם קלאב פוט או שכף רגל קצת פונה פנימה ולכן החליטו לשים גבס?

מה שלומו היום?

ועוד שאלה, יש לתינוק ק"פ או שהרגל נוטה פנימה והגבס בוא חד פעמי? (מקוה לאפשרות השנייה). שימי לב לצבע האצבעות שלא יהיה כחול או בורדו. אולי יש עוד טיפים באתר שלנו שכתובתו בחתימה שלי. אנחנו במקרים הממש ממש קשים נתנו טיפונת אקמולי. משהו כמו חמישית מהמזרקים הקטנים שנותנים בתוך בקבוקי תרופות של ילדים. אולי לנשות משהו טבעי מרגיע? יש ל"הדס". או כדוריות קמומיל הומיאופטיות שנראה לי עדיפות בהרבה על "הדס" בגיל כה רך. אנא תכתבי עידית

למעלה