שלום לכולם!

bubu3

New member
שלום לכולם!../images/Emo140.gif

הרבה זמן לא כתבתי (זה לא אומר שלא קראתי)... אבל אתם מכירים את התחושה שעוד רגע מתפוצצים אז צריך לשחרר קצת קיטור
ימים קשים עוברים עלינו, עשינו סוף סוף ct מחר יהיו התשובות... אמא ממשיכה להוריד חיתול . עכשיו היא גם לא שולטת על הקיבה... מאוד מאוווווד קשה לי. חיבוקים ממני לכולם
אהה, רציתי לשאול: איפה קונים הליכון? חשבתי שאולי כדאי לי במקום להמשיך לשלם על ההשאלה, האם קופת החולים משתתפת בהוצאה? תודה לכם ויום מקסים לכולם!

אירילה

New member
אפשרויות לרכישת הליכון

1. יד שרה - בנוסף להשאלות ניתן גם לרכוש במחירים מוזלים. 2. גם קופ,ח משתתפות ברכישות מכשירים אורטופדים כולל הליכונים ,יש אצל הרופאים המקצועיים פרוספקטים של מכשירים ועם חתימתו של הרופא ע"ג הפרוספקט ,תקבלו הנחה משמעותית ביותר ,זאת בתנאי שיש לך מושלם , לפחות כך בקופ"ח כללית , יש להניח כי גם הקופות האחרות נוהגות כך. שיהיה לך גם יום מקסים...... איפה השלג?????? הבטיחו.....

ענתי44

New member
הליכונים ואביזרים

כדאי לעשות סקר אני נזקקתי לכסא רחצה וכמעט רכשתי ביד שרה באלף חמש מאות שח, אבל התקשרתי לקו"ח כללית שם יש לאמא שלי ביטוח מושלים, ורכשתי מהמקום שהופניתי בפחות ממאתיים שח ( שילמנו רק 15% מערכו) רצוי לבדוק

zs1957

New member
תודה על האינפורמציה החשובה

תמיד כדאי לעשות סקר מחירים.כולם חושבים שיד שרה זה זול והנה את מצאת בקופ"ח יותר זול. אני צריכה להשכיר מיטה מתכווננת ביד שרה דרשו 750 ש"ח +_ 350 הובלה ולאחר שלשה חודשים 88 ש"ח השכרה לחודש. אני אבדוק בעזר מציון וכן בעזרה למרפא של הרב פירר בבני ברק. לידעתכם חברים כדאי לבדוק, האביזרים יקרים ולכל גוף יש מחיר משלו אז אם אפשר לחסוך מדוע לא גםכך עלות הטיפול ביקירנו יקרה מאד ואין מימון של קופות חולים או ביטוח לאומי. זהבה שחם

ענתי44

New member
האם לאמא יש ביטוח מושלם?

אז מתקשרים לטלפון כוכבית 2700 ולוחצים על ביטוח משלים ושם מבררים לך את כל הפרטים, אם זה נכלל ברשימת האביזרים שיש עליהם עזרה, מחיר ותנאי ומקום הרכישה.

zs1957

New member
האם קופת חולים משתתפת ברכישת

מיטה מתכווננת לחולה סיעודי קשה? אודה לך אם תבדוק לי את הנושא. אני צריכה את המיטה המכווננת לאמא שלי. זהבה שחם

bubu3

New member
טוב, זהו קניתי

שלמתי 330 וממכבי אמורים להחזיר לי 83% הרבה יותר משתלם מאשר לשלם על ההשכרה 50 ש"ח לחודש... תודה מכול אופן לכולם!

למעלה