שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

אתמול התחלתי עבודה חדשה. בתפקיד של מנהלת חשבונות בכירה, למרות שהייתי חשבת בעבר, ויש לי תואר ראשון בכלכלה וניהול, ותואר שני במינהל עסקים. מאחר והייתי מובטלת תקופה ארוכה כי ניסיתי להיות עצמאית ולא הלך לי, וגם לא מצאתי מקום שיתן לי את התנאים שרציתי, חזרתי לשוק העבודה בלי לזנוח את החלום שלי שאהיה יום אחד עצמאית. הקשיים שאני עומדת בפניהם הם:
עברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל. מכיוון שהשתילו לי עדשה, קשה לי לראות מקרוב. לבינתיים נוצר אי סיכרון בין שני העיניים. ב 9.5. אני עוברת אותו ניתוח בעין השניה. בקיצור תהיה לי תקופה לא קלה עד שאטפל בנושא הזה ואסיים עם זה.
בחברה יש מנהלת חשבונות שעובדת פה כשנה וחצי מאז שהוקמה החברה. היא חזרה מחופשת לידה ביום רביעי. החליפה אותה מישהי באופו זמני. הבחורה שחזרה מחופשת לידה לחוצה באופן טבעי בעבודה כי הרבה דברים נישארו ולא נעשו. הבחורה שהחליפה אותה ניראית לי די כעוסה. יכל להיות שהיא קיוותה לקבל את התפקיד שלי ולהישאר בחברה. עוד שבועיים היא עוזבת, לבינתיים היא הולכת לראיונות. אתמול ישבתי איתה לראות מה היא עושה, כי התבקשתי לעשות זאת. והיא לא ממש הראתה נכונות.
התוכנה שהחברה עובדת בה חדשה לי. עד היום עבדתי על חשבשבת, ועכשיו אני יעבוד על פריוריטי. מאחר שאף אחת מהבנות לא יכולה/רוצה ללמד אותי, החשב הציע לי ללכת לשלושה ימי קורס בתוכנה. זהו לבינתיים. אשמח לשמוע טיפים שיעזרו לי
יום ניפלא לכולם

hayapollak

New member
לביאה

אני בטוחה שהמצב הזה זמני. ראשית התחלת עבודה חדשה כאשר את עדיין צריכה לטפל בעין השניה.. העובדת הזמנית - נמצאת בבעיה רגשית, העובדת שחזרה מחופשת לידה "מבולבלת" כרגע מהמצב, את צריכה ללמוד תוכנה חדשה... יפה מאד שמציעים לך לעבור קורס מזורז. טיפ - כרגע המצב עדין באופן זמני, אני הייתי מרכזת בעבודה, בקורס ומשתדלת ליצור סביבי אווירה טובה של אמון עם העובדות האחרות כדי שהאווירה הרגישה משהו תרגע. ב ה צ ל ח ה.

למעלה